Заглавие: Re: Препоръки и въпроси относно Forumshumen.com
Публикувано на: 26 Мар 2014 12:43
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 13 Яну 2010 13:12 Мнения: 2297
lamerko2 написа:
Всички драми идват от един прост факт - едно комюнити, каквото е този форум НЕ може да се управлява чрез демокрация - било пряка или представителствена. Точно опитите на SecondShoe да вкара някаква представителност докара форума до катастрофа, а не жалките твърдения на разни клоуни, обвиняващи например Добо, който стана приемник пред свършен факт.
Форума ТРЯБВА да се управлява чрез ДИКТАТ - модераторите да НЕ се съобразяват както с недоволно потребители, така и с установени ПРАВИЛА, когато това се налага (по тяхно усмотрение). В съответно не трябва да им пука много много какво се говори за тях.
Разберете - НЕ МОЖЕ ДА СЕ УГОДИ НА ВСИЧКИ!
Чак сега прочетох думата "Клоуни" и предполагам за мен иде реч. Преди Добо да поеме Форума, той си процъфтяваше в най-здравия му вид. И имаше правила. Ще цитирам част от непишещите вече тук от това време: Алекс72, Сентинел, Запа, Хоуп, Mad Max, Леонартис, The Trooper, FKB, Анелия, shaggy, soul, JohnnieSmokerR, rerevan, Devbear, Баба Вихронрав, Стратегът... още искаш ли? Дори Шу се отказа да пише
Публикувано на: 26 Мар 2014 13:01
.
Тук е от: 31 Май 2010 11:35 Мнения: 1977
Е Добо сега го няма,ко ви пречи пак.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Публикувано на: 26 Мар 2014 19:16
Форумен инвентар
Тук е от: 13 Фев 2011 8:39 Мнения: 3622
Eau_de_Clone написа:
lamerko2 написа:
Всички драми идват от един прост факт - едно комюнити, каквото е този форум НЕ може да се управлява чрез демокрация - било пряка или представителствена. Точно опитите на SecondShoe да вкара някаква представителност докара форума до катастрофа, а не жалките твърдения на разни клоуни, обвиняващи например Добо, който стана приемник пред свършен факт.
Форума ТРЯБВА да се управлява чрез ДИКТАТ - модераторите да НЕ се съобразяват както с недоволно потребители, така и с установени ПРАВИЛА, когато това се налага (по тяхно усмотрение). В съответно не трябва да им пука много много какво се говори за тях.
Разберете - НЕ МОЖЕ ДА СЕ УГОДИ НА ВСИЧКИ!
Чак сега прочетох думата "Клоуни" и предполагам за мен иде реч. Преди Добо да поеме Форума, той си процъфтяваше в най-здравия му вид. И имаше правила. Ще цитирам част от непишещите вече тук от това време: Алекс72, Сентинел, Запа, Хоуп, Mad Max, Леонартис, The Trooper, FKB, Анелия, shaggy, soul, JohnnieSmokerR, rerevan, Devbear, Баба Вихронрав, Стратегът... още искаш ли? Дори Шу се отказа да пише
Твърде много хейт ама и както е видимо твърде много популизъм...
Публикувано на: 26 Мар 2014 20:38
<5™
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Eau_de_Clone написа:
Ти вярваш ли си на това дето го пишеш? Имаш ли идея, че с някои от написаните тук натирени според теб от мен всеки ден пием кафе, други са ми приятели от детинство, трети се радват да ме видят, четвърти не пишат баш заради теб и подобията ти и т.н. Вярно, че сред горните има и измекяри ама то си е нормално. Тъп ли си, луд ли си не мога да разбера.
Публикувано на: 26 Мар 2014 21:41
Форумен инвентар
Тук е от: 13 Фев 2011 8:39 Мнения: 3622
Тъй де... на някои от изброените единствената работа беше/е да броят запетайките на хората, голям цъфтеж голямо чудо.... Фактора "Фейсбук" така и не се споменава - така е по-удобно. В крайна сметка наистина има хора, които се махнаха заради други, но в масовия случай за отлива на потребители причината е супер банална - омръзнахме си
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 07 Окт 2024 20:09
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения