Заглавие: Re: Препоръки и въпроси относно Forumshumen.com
Публикувано на: 27 Мар 2014 21:14
Форумен дух
Тук е от: 22 Яну 2007 9:58 Мнения: 1488
Няма такъв. По принцип във форума на Шумен не се толерира модериране на мненията и единствените корекции, които се правят са във форумния продавалник, но кой се занимава с него не мога да ти кажа . Иначе си има "защитени" теми, които не се пипат.
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Публикувано на: 30 Мар 2014 9:38
<5™
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Интересно защо постоянно пускаш някаква информация за мене без да си я проверил. Понякога се чудя дали някой ти плаща за това или просто си лигльо с интелект на долнопробен педал и се чудиш как да се направиш на интересен.
Публикувано на: 15 Апр 2014 17:15
Титан на мисълта
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12054 Местоположение: The O.C.
Защо не ми се полага аватар ( снимка ) ? След предното си излизане от златистата група си изтеглих вълка от кеша на гугъл, сложих си го за аватар и след няколко дена пак ми го взехте.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Публикувано на: 16 Апр 2014 6:31
Модератор
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4575 Местоположение: Шумен
Пробвай пак,ловец!
Публикувано на: 16 Апр 2014 18:31
Ентусиаст
Тук е от: 29 Мар 2014 22:35 Мнения: 36
Аз съм доволен от модераторския контрол на форума. Особено към новите посетители. Винаги се изисква едно съобщение да бъде прегледано и от модератор преди да бъде пуснато, така се избягва появата на нови тролове според мен...
Публикувано на: 27 Апр 2014 19:06
Титан на мисълта
Препоръчвам от темата за това кой какъв автомобил кара, да се извадят последните няколко страници. Мисля, че във всяко 1 мнение от тях, се съдържа думата динамика. От тези мнения да се създаде тема - динамика и спамерите да се предупредят да не пишат повече в темата какъв автомобил карате.
Публикувано на: 27 Апр 2014 20:01
Форумен инвентар
Тук е от: 13 Фев 2011 8:39 Мнения: 3622
По принцип идеята не е лоша - едно място където можем да си продължим спора, стига да резултата да е градивен.... накрая на лигавня го ударихме, но по принцип в един подобен спор може лесно и бързо да се обмени ценно инфо...
Публикувано на: 27 Апр 2014 21:15
Титан на мисълта
Аз доскоро четях, но не мога да преценя като човек, дето не знае нищо по темата, кой от всички вас казва истината ( не само своята истина, а и общоприетата ).
Публикувано на: 27 Апр 2014 21:59
Форумен инвентар
Тук е от: 13 Фев 2011 8:39 Мнения: 3622
В тая тема няма истина и лъжа. Въпроса бензин или дизел строго зависи от предпочитанията, приоритетите, възможностите, желанията.... и тн и тн на всеки водач, които са строго индивидуални. Идеята в спора бе, че за динамика на автомобил не се приложи ни един аргумент като хората в полза на дизела.
Публикувано на: 15 Юли 2014 17:58
Титан на мисълта
И аз го имам това питане. През колко време може 1 човек да пише коментар след коментар и да излиза като ново мнение, а не да се слепва със старото ? viewtopic.php?p=327226#p327226
Публикувано на: 15 Юли 2014 18:40
Форумен дух
Тук е от: 22 Яну 2007 9:58 Мнения: 1488
До колкото аз знам, в момента няма действащ администратор на форума. Тоест няма как да се прoменят технически настройки... Не мисля, че ще има администрация на форума скоро, поради политически и морални причини
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 03 Окт 2024 16:52
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения