Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Offtopic, Фройд. Видя ли къде се намира?
И аз да питам нещо. Как става като се цъкне върху заглавието на дадена статия или като се напише -ТУК го прочетох - да се отваря линка . Ама че го обясних... Пример:
аАААаааа, "тук го прочетох" си е мой патент! Но, както каза Добо, URL - първо копираш линка, а после те пита за текста - който НЕ може да е "тук го прочетох", да се разберем.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Тук е от: 13 Сеп 2010 9:18 Мнения: 301 Местоположение: Bulgaristan
Колега, ми защото просто отдавна има създадени и общоприети форумни си правила. Кой ли ги чете и с тях се съобразява? Кога се в тема пише и как се отговаря. Дали да си мнението сам изтриеш или кога. За жалост доста млади не знаят го това и "дращят" в този форум както и където падне им и досега . Така във форумът настава пълен хаус, смисълът се губи и ми прилича на просташка говорилня, а има си там чат и Skype те за това.
Теб никой не те пита и нищо ново не каза,въпроса е зададен към Добо.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Тук е от: 13 Сеп 2010 9:18 Мнения: 301 Местоположение: Bulgaristan
rosen-shumen написа:
А защо е това.
Не виждам тук въпрос, а изречение едно, въпрос завършва се със знака тоз "?" . И ако ще е към Dobo, тоз въпрос, обръщение да бяхте написали, със запетая, та да Ви разбера и да си "замълча" А а, я и да не знам да се обадим , като Вас в мойта тема .
Извън темата/подсказка:
И не ми пишете на "ти", дайте да се запознаем, да се знаем и тогаз ми 'гъргори'
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 20 Сеп 2024 13:50
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения