Научи се първо ти на правопис после прави забележки,във всеки твои пост има по неограничен брой грешки,
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Тук е от: 13 Сеп 2010 9:18 Мнения: 305 Местоположение: Bulgaristan
Извън темата/подсказка:
rosen-shumen, Късно е за жалост да се уча на клавиатурен правопис. Ми дайте помогнете, там с цитати и повдигнатите ми грешки, та да ме уграмотите още и от днес . Така с тези забележки нищо не Ви разбрах, къде и как сгрешил съм още аз в този правопис .
Тук е от: 15 Апр 2007 21:12 Мнения: 989 Местоположение: Шумен
Dobo написа:
Групата е създадена с много интересна функция- не може да се променя мнение, веднъж написано то остава такова каквото е създадено. Не мога да отговоря защо някой е там защото хората с тази група са сложени от много време.
Тук е от: 15 Апр 2007 21:12 Мнения: 989 Местоположение: Шумен
Dobo написа:
От повече от година са всички в групата без Варга, който влезе вътре онзи ден. Тогава смених и цвета на групата за да е по-ясно. Ако някой се чуди за причината поради, която се влиза в групата - промяна мнение и по този начин "увисването" на другите мнения. Това беше доста срещана практика от преди година...
Само дето всичките ми промени на мнения са били за да се поправят печатни грешки или да допълня нещо преди да е прочетено и отговорено. Така че не виждам защо присъствам в тази група.
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 13134 Местоположение: винаги на №14
Що ми изтрихте мнението? Какво толкова лошо казах? Просто попитах не е ли време да реабилитирате Чопъра и казах , че се замислям да му преотстъпя акаунта си.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 05 Юни 2023 2:55
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения