Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4581 Местоположение: Шумен
Абе приятели,няма кво да се лъжем всички са от 30 нагоре!
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Повечето ще се покрият.
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
И ти недей мисли на каква възраст са.
Тук е от: 19 Окт 2008 11:32 Мнения: 480
Около 30 годишни има доста, ама това е най-хубавата възраст... и за двата пола! Аз съм там! Аз много се радвам, че има и по-малки - те са ни барометър, и по-големи - има какво да научим от тях!
_________________ "Пуx? - Да, Прасчо. - Нищо, просто искам да съм сигурен, че те има, Пух!"
Мерси.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 03 Дек 2023 15:18
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения