Според резултатите има доста голямо предпочитание на "други"... но така, след като си изброил някакви странни професии, половината, от които ги няма в регистъра... Е предполагам, че половината съфорумци бачкат в автомивка, а останалите са със специалност "Всестрани услуги" - разбирай "Клатя си краката по цял ден".
Тъпа анкета! Колко касиерки в супермаркети може да има в града? Повече от 200? При 100 000 души население? Що за основна професия е това? Соул е права в сучая.
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Тъпа анкета! Колко касиерки в супермаркети може да има в града? Повече от 200? При 100 000 души население? Що за основна професия е това? Соул е права в сучая.
durtiq666 написа:
Две калинка и зъбчо...
durtiq666, този път направо ме утрепа!
_________________ Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава!
Тук е от: 06 Юни 2008 1:30 Мнения: 2265 Местоположение: The Challenger Deep
Да е жив и здрав авторът на темата, отдавна не се бях хилила така почти цял ден. Дано не започне работа скоро, щото форумът обедня нещо в раздел хумор.
_________________ Някои мислят с гъза си и после се учудват, че не харесват продукта на мисълта им.
Не помня да съм "Касиер във верига супермаркети", а ми пише че съм гласувал за това. westcamp-а направо е ок*кал анкетата. Ще взема да сложа опция за промяна на гласа, че в този си вид темата е за 123. Не че после няма да е...
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 29 Сеп 2023 5:04
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения