Тук е от: 27 Ное 2009 12:54 Мнения: 210 Местоположение: необичайно
...durtiq666,не знам по каква причина, но присъствието ти в коледната тема свързвам и с натрупване на обилие от количество месо..що ли??? - остави нЕкое килце и за новаците...
Тук е от: 10 Мар 2008 10:08 Мнения: 15310 Местоположение: на Луната
Усмивка по радиото дават!
_________________ Ако не можеш да летиш - бягай, ако не можеш да бягаш - върви, ако не можеш да вървиш - пълзи. Каквото и да правиш, продължавай напред!
И мен като Лео коледното настроение всяка година ме хваща доста рано. Но тая година има нещо сбъркано. Уж ме хвана,отрано накичих къщата,но ...не е като друга година. Днес влизам в Трънчев ,в Рум-а.Притеснявах се ,че опашките ще са като през миналите години-чак до витрините. Изненадата беше пълна.Хора-тук-там..Пращи от стока.Но купувачи малко.На касите нямаше никакви опашки. Отивам в Ивет.И там положението беше същото.Пращи от стока ,а купувачи няма. В останалите магазини пък да не говоря каква е трагедия.Имам близък поглед върху търговията от около 16-17 години. Толкова слабо пазаруване по Коледа не е имало.С пъти по-слабо от предишни Коледи.
Не знам какво им става на хората тук всяка година по това време, но направо изтрещяват! Пазаруват като обезумели...някаква тотална разсипия на време и пари, блъсканица, измислени промоции... А ти не го мисли...от утре ще е същото и при вас...
Тук е от: 06 Юни 2008 1:42 Мнения: 3340 Местоположение: тук и сега
byrborinova написа:
...направо изтрещяват! Пазаруват като обезумели...някаква тотална разсипия на време и пари, блъсканица, измислени промоции... А ти не го мисли...от утре ще е същото и при вас...
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 13175 Местоположение: винаги на №14 (автор на темата)
Намислихте ли какво ще има на трапезата ви утре вечер. Аз измислих и накупих продуктите. Страхотна вкусотия.Невероятна. Утре като стане ще я снимам и ще ви я покажа тази вкусотия. В разрез с традицията за постно ,ама.......
...направо изтрещяват! Пазаруват като обезумели...някаква тотална разсипия на време и пари, блъсканица, измислени промоции... А ти не го мисли...от утре ще е същото и при вас...
Ъ-ъ-ъ...така ли трябва да бъде?
Да, задължително!:) Хората трябва да поучат коледни бонуси и да помислят за трапезата си. Да се накипрят с нова дрешка, да купят книга...
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 13175 Местоположение: винаги на №14 (автор на темата)
abUser написа:
byrborinova написа:
Ъ-ъ-ъ...така ли трябва да бъде?
Не питаш мен ,ама и аз да си кажа. Да ,мисля ,че точно така трябва да бъде. Поне един път в годината трябва да разпуснем душите си.
Намислихте ли какво ще има на трапезата ви утре вечер. Аз измислих и накупих продуктите. Страхотна вкусотия.Невероятна. Утре като стане ще я снимам и ще ви я покажа тази вкусотия. В разрез с традицията за постно ,ама....
Все едно и също както всяка година...9,11...постни манджи.. Аз ще гостувам на едно чудно място, та...пропускам шетнята в кухнята тоя път..