Тук е от: 16 Апр 2008 10:53 Мнения: 346 Местоположение: Шумен
Аз изобщо не ползвам фон дьо тен, konski znahar. Дори рядко се гримирам, защото смятам, че нямам особена нужда. Освен това мога да кажа, че що се отнася до борбата с окосмяването, то ние жените обработваме доста по-голяма площ от мъжете, не е ли така?
Освен това мога да кажа, че що се отнася до борбата с окосмяването, то ние жените обработваме доста по-голяма площ от мъжете, не е ли така?
Аз изобщо не ползвам фон дьо тен, konski znahar. Дори рядко се гримирам, защото смятам, че нямам особена нужда. Освен това мога да кажа, че що се отнася до борбата с окосмяването, то ние жените обработваме доста по-голяма площ от мъжете, не е ли така?
Публикувано на: пет фев 19, 2010 9:1
Абе да ти кажа в последно време се наблюдава тенденция към обратното- все повече мъже се бръснат, стрижат и епилират от до. Мъжете от едно време / брадати, космати и мустакати / вече са на изчезване. На мода са голите охлюви.
Тук е от: 16 Апр 2008 10:53 Мнения: 346 Местоположение: Шумен
Изобщо не ги признавам за мъже, ако имат по-малко косми от мен, не на голите охлюви! Обаче и брадясали и рунтави също не ги тача. Без крайности е най-добре.
Не се цапотя излишно! Червило и молив за устни, лак за нокти, крем за лице- рядко и само бебешки, козметика за тяло и, цвят за, побелелите от удоволствия, коси...това е.
И аз така, обаче крем за лице - често и обичам да изпробвам новите продукти на различни марки. Това не съм сигурна дали е много добре за кожата, дали не трябва "да свикне" с един продукт...
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 13175 Местоположение: винаги на №14
Това ,което разбрах с течение на годините е ,че евтините препарати за лице похабяват. В ранна възраст не е фатално/може би/, но с всяка натрупана година трябва да се инвестира повече, за да се запази кожата по-дълго. Има невероятни кремове ,серуми , млека и чудеса .Вярно е ,че и цените на някои са безбожни ,но някои си заслужават. Това ,което разбрах е ,че не трябва да се използва препарат 2 в 1 или 3 в 1. Те стават само за пиене ,но не и в козметиката.
Абсолютно си права.И аз отдавна съм клиент на медицинската козметика от аптеките.Кремчета и всякакви други мазила от 2,3,5 лв.изобщо не могат да се сложат в категорията козметика!Чисто и просто са си добре ароматизирани "вазелини".
Тук е от: 17 Юни 2009 15:25 Мнения: 241 Местоположение: Шумен
На козметичка скоро не съм ходила и сама си се ядосвам, че не се сещам да си запиша час, но като че ли най-съм доволна от козметичните услуги в Букет. Я споделете какви кремчета ползвате сега през зимата? Аз привършвам вече втора опаковка от хидратиращият на Севантийн, та се чудя какво да пробвам за моята суха и чувствителна кожа. Препоръчват ми на Биодерма. От тези на Лореал, Елеа, Регал и Евелин не съм особено доволна. Напоследък съм станала фен на течните червила на ГолдънРоуз, макар и да не е от любимите ми марки е факт, че телесният и розовият цвят от тях са приятно плътни и са сравнително устойчиви и най-важното е че не ми се напуква или лющи кожата /нещо което ми се случва с повечето червила дори и скъпи/.
В момента съм на Eucerin Hyaluron-Filler - дневен, нощен, под очи (тия бяха в комплект) и допълнително се взех едни концентратчета на същата серия - голям кеф -много съм доволна!!! Попива идеално и сякаш има някакъв ефект