Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 7204 Местоположение: по пътищата.
Извън темата/подсказка:
Loveca_, най-мразим да давам пари. И междудругото, поради тази причина съм против легализирането на дрогата, щото веднага Държавата ще наложи акциз, ДДС и там каквото се сетиш. И пак пари. Ще крадим.
_________________ От всички зеленчуци, най-обичам суджуци!
Аз бих давал пари за новите български филми. 4 лв. за филм не са много. Но не го правя вече, защото ми продават филмите само в най кошмарния и дебилен формат- ДВД . Същото е и със музикалните албуми. Как да го купя, като после трябва да пак да си ги преобразувам допълнително, че да станат използваеми песните. Същата работа е и при игрите. Почти няма път да съм си купил нещо оригинално и да не се окажа прецакан накрая.
_________________ Това, което някои намират за невъзможно, е нещо, което не са виждали преди. Вярвам на този, който се стреми към истината, съмнявам се във всеки, който е убеден, че я е открил.
Тук е от: 30 Яну 2010 20:37 Мнения: 26
Знаете ли кога за първи път пуснаха качествена версия на "Легион" в замунда? Преднаат седмица даваха "Легион" в кино Херсон? Тъй че ще трябва да чакаме доста,ако искам да го гледаме в Шумен :/.
_________________ Преиинстал на уиндовс хп + драйвери + всички програми + кодеци + 6 месеца безплатна поддръжка цена: 10 лева. skype: archangel_6661
Тук е от: 30 Ное 2008 11:37 Мнения: 63 (автор на темата)
С патриотична гордост бих подкрепила българската икономика гледайки филма на кино, само дето в Разград където живея няма такова. И Разград не е изключение, до миналата година и в Горна Оряховица също нямаше кино и сигурно още е така. Така че ми остават единствено торент сайтовете.
И на мен ми липсва кино в Шумен. А колкото до излизането на филма по тракерите -май ще чакаме доста.Като си спомня "Дзифт" и "Светът е голям......" колко месеци след премиерите си излязоха по тракерите.....
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4618 Местоположение: Шумен
Айде де,няма ли мераклии да го качат тоз филм да го запишат от някъде..
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Вчера гледах филма във Варна. Много е добър! Отидох от любопитство, но леко скептична, че е поредния пререкламиран тъпизъм, но много ми хареса! Единствения проблем беше, че се замъкнах в последния момент и взех последния билет - на "тувату" на "унувато", ама пак добре се виждаше де...
Винаги е имало хубави български филми, има и сега и съм сигурен, че ще има и за в бъдеще. А феновете на Диема и американските екшъни никога не са харесвали българското кино и така ще бъде и занапред. Нищо лично - просто факти.
_________________ Това, което някои намират за невъзможно, е нещо, което не са виждали преди. Вярвам на този, който се стреми към истината, съмнявам се във всеки, който е убеден, че я е открил.
Тук е от: 24 Авг 2007 23:22 Мнения: 2302 Местоположение: Wolfsschanze
Нито Диема гледам, нито харесвам американски екшъни, ама защо ли въпреки това не ме кефят нашите бози...?Сигурно защото, правя разлика между качествено кино и посредствените халтурки, които бълва Бояна напоследък...
Добре е, имаме напредък тука. Реабилитирахме старите български филми и сега само остава да признаем, че не всичко българско, излязло напоследък, е боза и посредствена халтура.
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 13175 Местоположение: винаги на №14
Йосиф Сталин написа:
Сигурно защото, правя разлика между качествено кино и посредствените халтурки, които бълва Бояна напоследък...
Прав си. Липсват добри сценарии. Такива смешни и тъпи диалози има в голяма част от българските филми.
Спомням си диалог от един наш филм. Не помня заглавието ,но играеше Аня Пенчева.Та значи......
Мъж и жена/Аня Пенчева/ лежат на спалнята. Но мъжът нещо се върти, не може да заспи,сумти . По някое време става. И ....... диалога е долу горе следния:
Жената: Какво има? Мъжът: Цяла нощ сънувам пирамиди, фараони... Отивам да източа Нил (и тръгва към банята).
Такъв диалог нито Робърт де Ниро ,нито Ал Пачино/който днес става на 70 години/ не могат да изиграят.
Тук е от: 24 Авг 2007 23:22 Мнения: 2302 Местоположение: Wolfsschanze
freeman написа:
Добре е, имаме напредък тука. Реабилитирахме старите български филми и сега само остава да признаем, че не всичко българско, излязло напоследък, е боза и посредствена халтура.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 20 Яну 2021 2:08
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения