Заглавие: Re: Имам врагове които използват ясновидство.
Публикувано на: 19 Сеп 2010 18:28
Форумен дух
Тук е от: 18 Окт 2009 14:28 Мнения: 1218
Нали знаеш,че всичката лошотия ,която пожелаваш на другите един ден ти се връща двайно. Така,че бъди спокоен. Другото което е можеш да противопоставиш ВОЛЯ на лошата енергия. Да те уча ли че има аутогенни тренировки на волята и мисърга,с които можеш да се противопоставиш на всяко зло?
Публикувано на: 06 Дек 2010 14:32
Ветеран
Тук е от: 19 Юли 2007 10:21 Мнения: 753 Местоположение: пред компютъра
Иване, пиши където искаш, само не спирай да пишеш. А за мислите изобщо не се притеснявай, че някой ти ги следи. Аз като гледам даже ти не можеш да си ги следиш, камо ли съседите или кучетата им. Преди време аз имах същите проблеми като теб, но ходих на ходжа и той ми каза, че трябва всеки ден в продължение на две седмици да паля свещ в 17,45 пред Руския Паметник, после да го обикалям три пъти и накрая да коленича с лице на изток, при което 7 пъти да опра с чело плочките. Направих каквото ми каза и всичко мина, а враговете ми до един се поболяха и повяхнаха. На единия кучето му го отровиха, а другия сам го застреля по време на лов. За паранормални проблеми не може нито доктор, нито прокурор, нито адвокат да ти помогне. Магьосник ти трябва.
Публикувано на: 11 Яну 2019 14:11
Ентусиаст
Тук е от: 24 Авг 2010 16:44 Мнения: 20 Местоположение: Дивдядово (автор на темата)
Съседите продължават да ми следят мислите с ясновидство и да мразят. От време на време ме заплашват с ясновидството си и с магическите си способности. Често са агресивни. Смятам прокуратурата, съдът и полицията че ме заплашват неоснователно. Бедите може да са малки но почти всеки ден по много пъти. Има и преструвки от самите врагове че са пазещи ме приятели от другите съседи и също ми правят компания. Има и много погрешни обвинения и става нужно намеса от властите но не се намесват и ме пъдят. Лекувам се често с чайове, спорт, движение и други но враговете са си наумили че съм длъжник и не дават. Доста често като усетя лечение ми намекват че ме следят с ясновидство и ме мразят и не искат да се лекувам. Един ден на спирката беше племенникът ми който също ми е враг или беше някой дето прилича на племенникът ми и ме следеше с ясновидство мислите и ме мразеше и ме заплаши и като се върнах ми следеше мислите намеквайки че ми се е сторило че ме мрази и заплашва и ми правеше компания и изтървах поялника на земята и стана петно. Той така е искал. Проследил ме е че запоявам и е искал да изтърва поялника за да има петно което означава че ме изнасилва. Това ми пречи.