Тук е от: 06 Апр 2008 8:12 Мнения: 13410 (автор на темата)
[b]Прогноза за България за 10.12.2010
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА РЯЗКА ПРОМЯНА НА ВРЕМЕТО НА 10.12.2010г. НИМХ-БАН издава предупреждение за опасни метеорологични явления на територията на цялата страна – оранжев код (втора степен) за следващото денонощие (10.12.2010г.). Във всички области предупреждаваме за силен вятър с пулсации от 18 до 24 м/сек, което е от 65 до 85 км/ч. В областите от Северна България, в Софийска, София град и Пернишка и за заледявания.[/b] А по високите части в планините и за измързване. През следващото денонощие ще настъпи рязка промяна на времето у нас и ще започне метеорологичната зима. Причината е бърз студен атмосферен фронт. Това е началото на едно продължително застудяване в страната ни. Още тази вечер със силни, а в пулсации и бурни ветрове от северозапад ще започне да нахлува много студен въздух, който до сутринта ще достигне и източните райони. Ще завали дъжд, който бързо ще премине в сняг и в отделни райони ще се образува снежна покривка....
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 7204 Местоположение: по пътищата.
На прогнозите на бтв не вярвам, но Чолаков ми е забавен и го гледам. Но това застудяване го предричат по всички сайтове, които следя, така че...май ще го бъде. Иначе шапка, шал, ръкавици не нося. Яке миналата година съм обличал 2-3 пъти, но задължително си го возя на задната седалка. И лопата съм сложил в багажника.
_________________ От всички зеленчуци, най-обичам суджуци!
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 7204 Местоположение: по пътищата.
Чак по къс ръкав май не съм се пускал, ходя си по служебния елек. Криза, нема пари за личен. И друг път съм го писал, ама айде още веднъж. Та, решаваме с жена ми да дръпнем един тигел по центъра, спирам си пред оБащината /плащам си за паркинг/, отварям задната врата да си взема якето и...изненада, няма го. Жена ми го била прибрала да не го откраднат . И пак без..
Извън темата/подсказка:
А един ден яко се бях намокрил и ходих бос по леда, ама да го пиша в офтопик, че няма да ми повярвате. Честно!
_________________ От всички зеленчуци, най-обичам суджуци!
Тук е от: 10 Мар 2008 10:08 Мнения: 15310 Местоположение: на Луната
Дано снегът дойде най-накрая!
_________________ Ако не можеш да летиш - бягай, ако не можеш да бягаш - върви, ако не можеш да вървиш - пълзи. Каквото и да правиш, продължавай напред!