Тук е от: 07 Яну 2007 4:15 Мнения: 7199 (автор на темата)
Цитат:
Джони Деп, най-скъпо платеният актьор Холивудската звезда Джони Деп ще получи рекорден хонорар от 56,5 милиона долара за ролята си в четвъртата част от поредицата "Карибски пирати". По този начин Деп ще измести доскорошния първенец Том Ханкс и ще стане най-скъпоплатеният актьор в света. Ханкс получи 51 милиона долара за ролята си в "Шифърът на Леонардо". Според слуховете в новия филм от поредицата "Карибски пирати" няма да участват другите две големи звезди - Кийра Найтли и Орландо Блум. С първите три части филмовата компания Walt Disney спечели над 2,6 милиарда долара от продажбата на билети в световен мащаб.
Много радостна новина. Дано запазят качеството на първите 3 части. Като чета за какви суми става въпрос, явно четвъртата част ще е дори по-добра .
Тук е от: 24 Яну 2007 20:10 Мнения: 139 Местоположение: Някъде там... в гората...
Мен лично много ме кефят филмите с Деп... особено Карибските Пирати . Когато излезе 1-вата част, не бях гледал нито 1 негов трейлър, даже не знаех че ще има такъв филм, и си мислих че ще е някаква боза... пък направо се разцепих от смях . Нямам търпение за 4-тата част... жалко само че сигурно ще се чака до 2010г за него... поне така предполагам де .
Тук е от: 07 Яну 2007 4:15 Мнения: 7199 (автор на темата)
“Карибски пирати 4” с официално име
Четвъртото продължение на хитовата поредица “Карибски пирати” получи официално име. Филмът ще се казва One Stranger Tides и ще се появи на екран през лятото на 2011 г. В главната роля отново ще се изяви Джони Деп, който за поредното си превъплъщение в образа на капитан Джак Спароу ще получи баснословния хонорар от 56 млн. долара. Тази сума ще превърне Деп в най-скъпоплатения актьор в света.
Наистина тоя Джони Деп е голям актьор и много го бива в хамавите роли. Аз например в Чарли и шоколадовата фабрика през целия филм не можах да го позная. Разбрах, че е бил той, като видях надписите накрая.
_________________ Това, което някои намират за невъзможно, е нещо, което не са виждали преди. Вярвам на този, който се стреми към истината, съмнявам се във всеки, който е убеден, че я е открил.
Кийт Ричардс от "Ролинг Стоунс" очаства в третата част ("На края на Света") а четвъртата част все още я очакваме и то с голямо нетърпение, но ще почакаме още около годинка
_________________ Колко е красив светът? Някой ме беше попитал Колкото си го направил ако въобще си опитал...
пффф...Дисни доста се възгордяха...нали са номер 1, сега пък се чудеха кво друго да измислят и разбирасе....ПОРЕДЕН филм-продължение за "пиратите", хайде давайта да видим колко части ще се наредят в бездруго изсмукания от пръстите ви сюжет познат до болка!!!! щом самият трейлър е тоооолкова муден....не мога да си представя филма...
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 20 Яну 2021 20:51
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: barbus, Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения