Тук е от: 12 Май 2010 8:24 Мнения: 223 Местоположение: Шумен (автор на темата)
Здравейте, подочух, че скайпа вече ще се плаща от 1 януари. Защо фринга и нимбъза скъсаха със скайп? От една седмица не мога да вляза в скайп от телефона, а от компа си влизам без проблем. Влизам в "опции" за промяна на свързването през GPRS GLOBUL, но единствената опция е през интернет, но се вписва до половина и до там. зтеглих си на телефона програмка IM+Talk и влязох в скайп без проблем.
_________________ ако съдбата ти обърне гръб не се отчайвай - просто я изчакай да се наведе!
Официалната информация от Скайп е, че ще бъдат въведени много нови платени услуги, но тези, които досега са били безплатни ще си останат такива и занапред.
Тук е от: 10 Мар 2008 10:08 Мнения: 15310 Местоположение: на Луната
Скайп за PDA мисля, че вече няма. Някои стари версии все още работят. Използвай IMO.
_________________ Ако не можеш да летиш - бягай, ако не можеш да бягаш - върви, ако не можеш да вървиш - пълзи. Каквото и да правиш, продължавай напред!
Протокола на Скайп е затворен, което ще рече, че всички програми, които го ползват без споразумение нарушават законите. Скайп не за първи път се принуждават да отрязват достъпа до мрежите си разни клиенти... Колкото до слуховете за платения чат - това са част от некоректната политика на разните клиенти като Фринг...
За Андроид си има текуща версия. А за WinMo - разработката му беше прекратена с много странно основание, но за сметка на това последните версии си бачкат чудесно. Ако не можеш да си намериш версията за WinMo - можеш да си я дръпнеш от моя сайт: http://www.webjokes.eu/upload/skype3.0.0.256.cab
Тук е от: 12 Май 2010 8:24 Мнения: 223 Местоположение: Шумен (автор на темата)
мерси
-- 30 яну 2011 22:20 --
тъй като гледам програмката е хубава, ама не мога да я инсталирам на телефона - нокия C6, а тя тъкмо за телефона ми трябва. Изписва ми нещо от сорта "типа файл не се поддържа"
_________________ ако съдбата ти обърне гръб не се отчайвай - просто я изчакай да се наведе!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Яну 2021 12:39
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения