_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...
Филм за дългия и труден процес при създаването на "Произходът на видовете". Поплаках си за маймунката, иначе отдавна не бях попадала на филм, който да гледам с такова удоволствие, без да ми се приспи или да получа алергия към киното.
-------------- @sanfrancisco994, чела ли си книгата? Има(ло) известни разлики, основно зад оградата на концлагера. Не знам дали не е от редките случаи, когато филмът е по-добрият вариант и дали няма да ми развали добрите впечатления от него. Тази година напускаха книги по половината нови филми, без значение дали става дума за нещо от калибъра на "Речта на краля" или за бози като "Кравари и извънземни".
_________________ Някои мислят с гъза си и после се учудват, че не харесват продукта на мисълта им.
Заглавие: Re: Филмът на който плаках (срам ме е, но ще кажа)
Публикувано на: 03 Дек 2011 20:46
Форумен дух
Тук е от: 15 Юли 2011 10:24 Мнения: 1853
Не, даже сега разбирам че има книга. Мисля да си я купя, защото ми стана любопитно каква е и къде са спестени някои моменти- в книгата или във филмчето. Филмът е страхотен, пък книгата ще я видим. Дано само не се разочаровам.
_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...
Публикувано на: 04 Дек 2011 16:17
малчуган
Тук е от: 08 Ное 2011 21:06 Мнения: 1412 Местоположение: MonkeyLand
Последният филм на който плаках като магаре беше 71: Into the Fire . Един невероятен филм, няма лигави моменти, с разни романтика и тем подобни. Точно и ясно-корейската война от 1970 .
_________________ freddeegreen.wordpress.com/ И аз не съм нищо друго освен една малка буква в необятната дума - Свобода!
Публикувано на: 11 Дек 2011 21:42
Форумен дух
Тук е от: 03 Юли 2008 20:56 Мнения: 1671
Стана ясно, че филмът на нашето детство "Рицарят на бялата дама" е качен в трите си серии. От умиление. Такова беше времето и вече никога няма да се върне. Филмът тази година навърши точно 30 години, сниман е през 1981 г. Съвсем други ценности вълнуваха тогава подрастващите. И нека някой да каже, че е било лошо... 1 серия
Публикувано на: 12 Дек 2011 8:19
Вор в законе
Тук е от: 24 Авг 2007 23:22 Мнения: 2302 Местоположение: Wolfsschanze
F-ck Monkeys написа:
Последният филм на който плаках като магаре беше 71: Into the Fire . Един невероятен филм, няма лигави моменти, с разни романтика и тем подобни. Точно и ясно-корейската война от 1970 .
Извън темата/подсказка:
Абе каква е тази корейска война през 1970 г.? Доколкото знам, войната е от 1950 до 1953 година...Или е някоя секретна, гранична война? Иначе, мисля да го изгледам.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Яну 2021 20:08
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения