Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2859 Местоположение: у дома (автор на темата)
Планът за тази неделя (05.06.) е следният: събираме се в 9 часа пред Базовото училище и от там поемаме в посока Веселиново. Пътят е асфалтов около 35 км в едната посока. След Веселиново се отбиваме 5-6 км по макадамов път с лек наклон нагоре и следваме стъпките на пешаците като посещаваме водопадите Големия и Малкия скок. Там се разделяме на групо ПРО и ЛЕЖЕР и про-тата тръгват с gps-a и Тошко от Търговище по черно до някакви селца от другата страна на планинката, а лежерите се установяват около скарите и одеалата (ако си носят такива). След като про се завърнат, а лежер се напочиват, поемаме обратно отново 35 км до Шумен. Асфалтовият път е почти равен, има само един Веселиновски проход с малко баирчета, но нищо сериозно, за 2 часа прееееспокойно се стига в едната посока. Храна може да не се мъкне от Шумен, а да се напазари от с. Веселиново. Там има най-вкусния хляб в България!
_________________ There are three kinds of "good." There's good, there's no good, and then there's good for nothing.
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4615 Местоположение: Шумен
Тази събота и неделя няма да съм на село,ако бях там щях да помогна с каквото поискахте..
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2859 Местоположение: у дома (автор на темата)
Четвъртък ще имаме гост цял Министър! Министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, Областният управител Димитър Александров, както и още хора от Инспектората по образование ни канят да покараме колелета първо до Преслав, а на който му стигнат силите: и до Върбица. 09.06. (четвъртък), 13:15 часа, сборен пункт пред Областна администрация (пл. Кристал). Маршрут: Преслав (посещение на Крепостта и Златната църква+кратка почивка) - Върбица, като от Върбица има осигурено връщане, но за целта трябва да ми се обадите, за да ви предвидим в транспорта
_________________ There are three kinds of "good." There's good, there's no good, and then there's good for nothing.
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2236 Местоположение: Шумен
Егати! Помислих, че съм объркал раздела. Последен пост 7.06. Срамота! Утре е събота. Който не го мързи, нека си домъкне задника до пожарната в 10:00. Да не забрави да вземе с него и колелото си. Ще се помотаме малко из сенките на платото. Обобщавам: 10:00, задника, колелото, пожарнатата, събота. Датата ще бъде 25.06.
Тук е от: 10 Мар 2008 10:08 Мнения: 15310 Местоположение: на Луната
Като си взема почивен ден, ще ти се обадя да покараме!
_________________ Ако не можеш да летиш - бягай, ако не можеш да бягаш - върви, ако не можеш да вървиш - пълзи. Каквото и да правиш, продължавай напред!
Аз сега се прибрах, карах малко с един приятел около 10 км.
Цели 10 км. Браво. Моят приятел от Рибарица за да изпие биричка в барчето на центъра, изминава пеша, на отиване и връщане-14 км. Вие сте се преуморили, почивайте поне 3 дни. Да ви мине мускулната треска.
Аз да ви загатна идеята за този уикенд. Още не сме доуточнили дали ще го бъде, но с Пеньо от Сливен и Ники от Търговище замисляме Върбица-Емине за 2 дни по маршрута К-Е. Ще видим как ще е края на седмицата времето и как ще направим уговорките, но ще е нещо такова: петък вечер придвижване на ход до Върбица, спане на хижата там. Събота потегляме по Марщрута, спане на някакъв заслон с чували само и в неделя трябва да се озовем на Емине, откъдето нямам идея как ще се прибираме до родните места, но май трябва да е с влак някакси.
Браво на вас. С нетърпение ще очакваме разказа ви. Пожелавам ви приятно каране и успех. Убеден съм, че разказа ви ще помогне на бъдещите велосипедисти-Ком Еминци. Пък защо да не е в помощ и на мен.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 14 Дек 2019 2:15
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения