Очевидно нашата категория ще е "приключенски туризъм - оцеляване", с подкатегории:
- На гости на ТИМ - Офроуд по българските "магистрали" - Плуване във фекални води - Туристическо ориентиране в бетонни комплекси - Три дена без ток - 15 дена без вода - Логически игри със сервитьори и таксиджии - И прочие равлечения.
Тук е от: 31 Яну 2008 12:17 Мнения: 7626 Местоположение: Шумен
Баба в аптеката иска аспирин и казва даи ми две.И аптекарката мисли,че иска два блистера,а тя искала две опаковки от по 100 и аптерката казва че ще прави консервен комбинат.
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3048 Местоположение: Centrale
Аве уовец, тебе наистина те хапят комарите. Как може да кълвеш на промоции на боза?! Ти гледай бирата и алкохола да са евтини. Плюс това бозата наистина е намалена, уж си много начетен, пък 31 процента не можеш да сметнеш, навсякъде те вземат за мезе. Добре, че не си купих диплома за ШУ навремето, хем евтино ми я даваха. Пък ти 5 години ще харчиш пари за нея.
_________________ На босия не могат да му вземат чорапите.
Нищо не си разбрал. Трупането на мнения не ми трупа никакъв капитал. Нито трупането на рейтинг. Някои от мненията ми са резултат на чуденето ми защо пиша тук. Просто искам да ми обясниш, защо ти е смешна офертата на "Billa". И аз съм се кодошил с тях, но основателно.
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2021 3:50
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения