Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2236 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Забравихме се, бе! Време е! Каня целия форум да спасим от фалит "Лорие". Приканвам oksimoron да зареди изключената хладилна витрина с повече от една каса бира. Събота 26.11.2011 вечер, часът е 19:00, домакинът съм аз. Ще има и нови форумци. Интригуващо, а? Попълвайте списъка: 1. zappa (Два пъти променям мнението си, извинете. СМК, it_ends_tonight_, ще дойдете ли?)
_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...
Аз съм 50/50, щото цяла петък вечер, тоест ранните часове на събота, ще будувам, съответно не знам колко адекватна ще бъда после. Не искам да ме гледате с торбички под очите и едвам-едвам скалъпваща изречения. А и ако sanfrancisco994 се откаже, съвсем ме отписвай...
_________________ "In the whole history of the world there is but one thing that money cannot buy...to wit-the wag of a dog's tail."
_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 21 Мар 2023 15:29
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения