Тук е от: 10 Мар 2008 10:08 Мнения: 15307 (автор на темата)
Първо кажи за какво ще го използваш? От изброените гласувам за Arc, но: Ако не ти трябва огромен дисплей най-доброто като качество/цена е SE Xperia Ray. Не е много скъп, а разликата му с Arc е по-малкият дисплей(3.3"). Самсунг са с прекалено високи цени. А Нокиа... там няма да коментирам... цената им също е висока...
Тук е от: 26 Яну 2007 10:08 Мнения: 653 Местоположение: Шумен
От изброените 3 бих избрал тези с ОС Андроид,но ако бях аз бих,избрал Самсунга,защо ,защото Самсунга има по голяма вътрешна памет за приложения 2 гб. от Сони Ериксона - 320 мб. но те са достатъчни,за средностатически потребител,повечето приложения вече могат да се преместят на картата,за да не си някакъв манияк, за да го блъскаш с бая програми,батериите са еднакви,но ако си фен на снимането,бих избрал Ериксона,гледам е наблъскан с някакви фото екстри.
И двата обаче имат лед светкавица , брат ми има експерия , не като тоя а моя е к800 , правихме снимки на тъмно моята снимка беше по хубава заради ксеноновата светкавица иначе обаче неговия направо удря в земята и видеото му е хайдефинишън .
_________________ Доктор Радева к а т е г о р и ч н о ми е забранила да пия вода .
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 31 Мар 2023 11:10
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения