Пацо я виж тоя външен филтър дали ще ми върши работа.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Тук е от: 01 Юли 2008 23:15 Мнения: 288 Местоположение: Шумен
Филтъра е на италианската марка SEACHEM качествени са, но у нас май нямат твърде резервни части.. Иначе за тази цена си е оферта. Въпроса е дали 1500л/ч ще са удачен избор за аквариума ти... Колко литра е съда? Маратоните имат реален дебит и без флейта ще прави течение в аквариума! Поздрави!
_________________ Nobody is perfect, but I’m pretty f&cking close!!!
Тук е от: 15 Апр 2007 21:12 Мнения: 989 Местоположение: Шумен
pro_filer написа:
Филтъра е на италианската марка SEACHEM качествени са, но у нас май нямат твърде резервни части..
+1!Ако не разполагаш с много пари можеш да си вземеш външен филтър SUN SUN или Atman.Ако решиш нещо средно-Sera или Tetra.Ако пък искаш да си върха и да купиш нещо наистина качествено вземаш Eheim.Всичко зависи от денгите,с които разполагаш.Ето тук можеш да разгледаш варианти.Пазарил съм от този магазин,коректни са!
След последни корекции реших да направя по малък аквариум. размери 1200/400/600 д/ш/в. Аз от това нищо не разбирам и не ми трябва скъп филтър,искам да върши работа и да почиства водата.Този от сайта ако става още днес ще му се обадя да го праща.