ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 10 Сеп 2024 2:44

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Според Вас полът на "болния/та" е:
МЪЖ 50%  50%  [ 7 ]
ЖЕНА 50%  50%  [ 7 ]
Общо гласове : 14
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Псевдоболест...
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2012 7:38 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 26 Авг 2009 9:08
Значи съм познал ... за мъжа де .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2012 8:21 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 28 Юни 2008 17:37
(автор на темата)
Познал, не познал... но ДА - чисто анатомично това е мъж.
А до Чопър - бъркаш ме с някой - не живея там. Иначе и аз съм по отмъщенията, но в случая ми се иска просто да изляза от ситуацията без да се омажа с мръсотията и. Екземплярът, който се опита да ме манипулира не е редовен член на форума, но има и стара регистрация тук. За да изкаже мнение по темата си е направил нов ник с нежно женско име - честно казано това ме закла окончателно! Изникнаха ми едни асоциации с един бивш вътрешен министър...
Иначе се хванах - ама за окло 24 часа - бях силно притеснена и готова да лиша себе си и детето от доста пари, за да помогна на мошеника да се лекува... Слава Богу, докато се мъча да помогна разбрах, че лъже. А той дори няма угризения за случилото се - само му е гадно, че е разкрит...
Като минахме на библейска вълна, мисля че БОГ ще го съди за това, което причини на мен и детето ми!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2012 8:31 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 13 Фев 2011 8:39
Karra написа:
в случая ми се иска просто да изляза от ситуацията без да се омажа с мръсотията и. !

Късно е чадо за тая работа...
Аз те съветвам да го унижиш публично - хем ще се замисли да го направи пак, хем и да го направи като знаят много хора няма на кого да си пробутва номерата, хем и ти ще получиш възмездие...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2012 8:40 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 26 Авг 2009 9:08
Е мъж е не само анатомически а и психически .Жените са по-емоционални и в екстрени ситуации първо действат после мислят.Един вид психиката ти е разбъркана и вземаш неадекватно решение .Често мъжете се възползват от това .Според мен трябва да започнеш да се занимаваш с нещо което ти носи удоволствие и така ще се парира неприятния ефект и ще го запратиш в най - забутаното кътче на подсъзнанието за да не пречи на Аз-ът.Забавлявай се , направи подарък на детето си .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2012 8:41 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

(автор на темата)
Не ми е в стила да направя подобно нещо, но той както е тръгнал по този начин вече е на път да се орезили сам в пълната си прелест.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2012 10:17 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 18 Фев 2012 10:59
Съвет към Мимето - баща ми все ми казваше: "Тодоре, по-умен и по-красив няма да станеш, поне не ставай досаден, това е по-лошо от двете взети заедно."

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2012 11:17 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

(автор на темата)
ТошЕто, имаш мъдър баща! Дано Mimeto се вслуша в този ценен съвет!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2012 12:02 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 18 Фев 2012 10:59
Не зная дали е мъдро,но е истина.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2012 18:29 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
Чопър написа:
Аз те съветвам да го унижиш публично - хем ще се замисли да го направи пак, хем и да го направи като знаят много хора няма на кого да си пробутва номерата, хем и ти ще получиш възмездие...

А десет пръчки на голо няма ли да препоръчаш?:))

Кара, ти каза:
"Иначе се хванах - ама за окло 24 часа - бях силно притеснена и готова да лиша себе си и детето от доста пари, за да помогна на мошеника да се лекува... Слава Богу, докато се мъча да помогна разбрах, че лъже."

От болдваните думички става ясно,че има силни чувства, грижа, готовност, съпричастие...само не разбрах -защо детето трябва да участва в цирка?
- защо е била готова да лиши и него от средства заради другия и
-толкова ли е голямо безсилието й, че не може да преглътне лъжата на човека, предизвикал толкова много силни чувства и емоции:)
Дали е мъж нямаше кой знае какво значение до момента, в който не тръгнахте да си вадите кирливите ризи на показ..Казах нагоре- тук сме само сеирджии и зяпачи, не искай акъл в един форум, още повече, че почти всички се познавате. Съвсем просто е- можете да се разберете и на друго място.
Много сложните проблеми се решават по изумително прост начин, от мен да знаеш..

п.п Една семейна консултация би направила чудеса за вас.. Не е много скъпо.:)

-- Вто Авг 21, 2012 18:32 --

Mimeto написа:
Никак не е ясна тази работа. Кой е болен,дали е болен и откъде знаеш дали наистина не е болен?За да пишеш явно те боли и това същество ти е било много скъпо..,но вероятно и другият го боли.Така,че добре си помисли:Какво ви се е случило и вземете се разберете. Вината никота не е сама в единия.

Мимето, ако си мъж на място, няма да се държиш за нея като удавник за сламка. Я се огледай бре! Хиляди красиви , а много от тях и умни, жени се разхождат по земята.
Ако си жена, въпреки твърденията на партньорката ти, просто излез от филма.:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2012 18:59 
№14
№14
Аватар

Тук е от: 15 Дек 2007 13:00
Бърби написа:
Казах нагоре- тук сме само сеирджии и зяпачи, не искай акъл в един форум

Бърби, не съм съгласна. Често, добрите решения и идеи идват от странични и непознати хора.
Понякога на човек му е нужно само да изОХка ...какво по-добро място за това от форума?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2012 19:31 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 10 Мар 2009 19:03
До тук разбрах,че човека ти е много близък и се е подиграл с тебе.Добре е,че си се усетила на време.Ако бях на твое място,щях го разкарам от всякъде-да няма никакви допирни точки с мен.Просто такъв човек не заслужава и грам внимание.И колкото и да ти е трудно,това е изхода.Щом веднъж е излъгал,пак ще излъже,щом види,че ти можеш да си затвориш очите.
Тегли му чертата.Вдигни си главата!И продължи!Важни сте ти и детенцето!
Щом една врата се затваря,друга се отваря! :B4.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2012 22:55 
Акварист
Акварист

Тук е от: 25 Апр 2010 8:13
Бърби-Прегледах темата настина е доста интересна, но досега просто не бях я чел.Тъй като заглавието някак си не ме е заинтригувало.
За да решим една задача правилно, трябва да сме наясно със условието.Но тъй като става на въпрос за интимни неща и форумът е преди всичко за развлечение с помощта на фантазията си, а тя не е кои знае каква, ще е опитам да навляза в лабиринтите на въображението и чувствата, които всеки пази дълбоко в душата си .
И така имало едно време една много красива дама Karra, участвала в световно известния по онова време Форум на Шумен. Тя била толкова мила и невинна, че след нея много често мъжете се обръщали за да се насладят на красотата и.Добрата и душа понякога дори съжалявала изгубените мъже потънали в дълбоките и красиви очи.
-Боже с какво съм сгрешила, спаси моята душа.Какво да правя с тези нещастници? Те наистина страдат.
Измежду всички нещастно и безумно влюбени бил и Казанова.Той не можел да преживее тежестта на безумното си влюбване и животът му без любимата Karra просто загубил своя смисъл.След като всички негови опити да я прелъсти завършили неуспешно и разбирайки голямата и чувствителност към останалите решил да я победи със собствената и слабост отговорноста и чесноста и.Някой може би ще го осъдят, кои знае въобще какъв е?Някой казват, че е успешен при жените и, че никоя още не му е устояла.Но той просто не знае какво е любов.Важното за него са сексуалните авантюри.Други го съжаляват-наистина се е влюбил до уши,като наказание за погубените от него души.Във форума се появили предложения от рода.
-Приятели помогнете на Karra , дали пък това не е животната и ласка?Какво е живота без тръпката на любовта?Дали не е добре да си определи една среща?И заинтересуваните съфорумници си определили среща в Фортумното барче (но със страх да не направя някоя безплатна реклама няма да му споменавам името ) И започнали да съветват Karra.
-Но това е глупост тя не го харесва.
-Кой ти каза тя е влюбена в него но се страхува.
-Напълно е възможно иначе защо ще пита какво да прави?Ако настина не и харесва ще го разкара веднага.
-Аз бих го разкарала мигновено.
-Жалко за добрия човек.
-Абе то не е ясно дали е мъж или жена?
-Не казвай ,че и жените и харесват?
-Глупости аз го знам вече съм сърбала попарата му.Остави се той е коцкар.
-Абе за всичко са виновни комунистите.
-Чакай бе това не са ли престъпленията на демокрацията?
-Много сте хитри всички вървете по дяволите червени кратуни.
Абе да си призная имаше още доста мъдри предложения, но понеже всички говореха едновременно пък и аз бях доста прекалил с водката , в съзнанието ми останаха дълбоките и тъжни очи на Karra и бях стреснат от бармана .
-Господине тук не е хотел ще си поръчвате ли още нещо? Отворих сънено очи всички бяха вече си отишли.А виж ти един останал.
-Абе работата се изясни докато спеше нещата са ясни,никаква любов.Ти със твоята фантазия къде живееш?Тук е пълно с мошеници,рицарите отдавна са изчезнали.
Боже мой каква глупост пак съм се напил, много се извинявам.Лека нощ. :O4.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2012 6:52 
Каква загадка, какъв пъзел. Като турски сериал! Ама кой ли е? Или коя? Ама нещо интимно имало... Аййй... Ама човекът май бил от форума! Бре!
Махленските клюкарки най-много ги сърби клюкарлъка. Колко постчета са надрусали и колко пъти са провокирали авторката на темата да снесе сладкото като локум инфо... :)))

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2012 7:28 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
"Шерше ла фам!", казваш...:)

Айде нЕма нужда...За пари иде реч..

Но другото надолу ми хареса...знаеш, че ще отключа среднощни размисли и...помисли... :B4.gif

По темата- много ми се ще да прочета гледната точка на другата страна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2012 9:24 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Фев 2007 15:36
Ерата тема! Наистина събра клюкарите.

Мен друго ме учудва.Как човек,който твърди,че му остават 1-2 месеца живот ще аргументира желанието си за материални придобивки? Някак си не върви да се мъчиш да измъкнеш кинти или имоти от някого,ако твърдиш,че скоро ще гушнеш букета.По-логично е да лъже,че му трябват пари за скъпо лечение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 10 Сеп 2024 2:44

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: