Бърби-Прегледах темата настина е доста интересна, но досега просто не бях я чел.Тъй като заглавието някак си не ме е заинтригувало.
За да решим една задача правилно, трябва да сме наясно със условието.Но тъй като става на въпрос за интимни неща и форумът е преди всичко за развлечение с помощта на фантазията си, а тя не е кои знае каква, ще е опитам да навляза в лабиринтите на въображението и чувствата, които всеки пази дълбоко в душата си .
И така имало едно време една много красива дама Karra, участвала в световно известния по онова време Форум на Шумен. Тя била толкова мила и невинна, че след нея много често мъжете се обръщали за да се насладят на красотата и.Добрата и душа понякога дори съжалявала изгубените мъже потънали в дълбоките и красиви очи.
-Боже с какво съм сгрешила, спаси моята душа.Какво да правя с тези нещастници? Те наистина страдат.
Измежду всички нещастно и безумно влюбени бил и Казанова.Той не можел да преживее тежестта на безумното си влюбване и животът му без любимата Karra просто загубил своя смисъл.След като всички негови опити да я прелъсти завършили неуспешно и разбирайки голямата и чувствителност към останалите решил да я победи със собствената и слабост отговорноста и чесноста и.Някой може би ще го осъдят, кои знае въобще какъв е?Някой казват, че е успешен при жените и, че никоя още не му е устояла.Но той просто не знае какво е любов.Важното за него са сексуалните авантюри.Други го съжаляват-наистина се е влюбил до уши,като наказание за погубените от него души.Във форума се появили предложения от рода.
-Приятели помогнете на Karra , дали пък това не е животната и ласка?Какво е живота без тръпката на любовта?Дали не е добре да си определи една среща?И заинтересуваните съфорумници си определили среща в Фортумното барче (но със страх да не направя някоя безплатна реклама няма да му споменавам името ) И започнали да съветват Karra.
-Но това е глупост тя не го харесва.
-Кой ти каза тя е влюбена в него но се страхува.
-Напълно е възможно иначе защо ще пита какво да прави?Ако настина не и харесва ще го разкара веднага.
-Аз бих го разкарала мигновено.
-Жалко за добрия човек.
-Абе то не е ясно дали е мъж или жена?
-Не казвай ,че и жените и харесват?
-Глупости аз го знам вече съм сърбала попарата му.Остави се той е коцкар.
-Абе за всичко са виновни комунистите.
-Чакай бе това не са ли престъпленията на демокрацията?
-Много сте хитри всички вървете по дяволите червени кратуни.
Абе да си призная имаше още доста мъдри предложения, но понеже всички говореха едновременно пък и аз бях доста прекалил с водката , в съзнанието ми останаха дълбоките и тъжни очи на Karra и бях стреснат от бармана .
-Господине тук не е хотел ще си поръчвате ли още нещо? Отворих сънено очи всички бяха вече си отишли.А виж ти един останал.
-Абе работата се изясни докато спеше нещата са ясни,никаква любов.Ти със твоята фантазия къде живееш?Тук е пълно с мошеници,рицарите отдавна са изчезнали.
Боже мой каква глупост пак съм се напил, много се извинявам.Лека нощ.