Karra- Ако Бърби не беше заострила вниманието ми и не ми бе препоръчала темата, сигурно не бих я и прочел, тъй като нищо не ми говореше, пък и в тези лични взаимоотношения не съм много наясно.Прочитайки я заедно с коментарите разбрах, че става на въпрос за лична драма и голямо разочарование.
Ако проблемите са възникнали след вашата раздяла, то мога да те успокоя, че това е проблем при всички разделени двойки.Каквото и да решат винаги и двамата се смятат за ощетени.
Ако проблема се е появил по време на вашите на пръв поглед безпроблемови взаимоотношения, то тогава може би става на въпрос за корумпиран измамник.На който главната му цел още в началото е била да те използва максимално.Колкото и да си влюбена в него в този случай трябва да осъзнаеш, че всичко това е измама и нереално,той просто няма никакви чувства към тебе всичко е било артистичен спектакъл, с цел измама и използване. Но това ще отшуми любовта трае една година и най кратките връзки са тези основани само на любовта.
Колегите са прави не е възможно да те посъветваме тъй като не сме наясно със ситуацията.Не се познаваме но проблемите ти са често срещащи и всеки от нас някога е попадал в подобни ситуации.Мен специално често са ме лъгали тъй като по природа съм доверчив. Трябвало ми е доста време за да се излекувам от съчувствието ми към подобни хора.Но това е само предположение при тебе нещата може да са по различни?