Чунчо, личи си, че и ти си прочел,а всички постове. И теб те е досърбяло. По темата. Кара,постоянно намесваш детето си. За бащата на детето ти ли става дума? Ако е така, сори, ама не ти прави чест.
_________________ В краен случай ще си се смея сам!
Тук е от: 10 Мар 2009 19:03 Мнения: 524 Местоположение: пред компа
Тошето,не съм съгласна.Още по-лошо е ако е бащата-за него де.И кво кат си е фърлил семето-Никой не бива да е изтривалка на болни амбиции и лакомия за материални блага. Говорим хипотетично,разбира се.И аз съм майка и знам на какво съм способна.
_________________ Нещата не са нито добри,нито лоши.Те са такива ,каквито мислим,че са.
Мърче, не те познавам и в никой случай не те причислявам към въпросните, но за всеки случай да кажа: доста майки виждам, които по никакъв начин не заслужават да са такива, остави на себе си дето вредят ами и с малоумието си осакатяват децата си, то се почва с някое идиотско име задето децата ще го подиграват и ще му съсипят психиката и се свърва с картинки от сорта: майката по потник и къса пола и като цяло с възможно по-малко дрехи по себе си, а детето навлечено като за полярна зима, с което пък му разказват играта на регулирането на температурата, изнежвания, от тях алергии и тн...
ТошЕто, да прочетох всички постове и забавното за мен е не точно историята на Кара. Познавам много "мъже", които действат по този помиярски начин. Забавлява ме неистовият копнеж на форумните клюкарки да надникнат под чуждия юрган. :)
Тук е от: 28 Юни 2008 17:37 Мнения: 1178 (автор на темата)
Доста развинтено въображение, barbus, но има и попадения - чак се зачудих дали не се познаваме Точно с идеята да не става турски сериал обаче не искам да навлизам в подробности. Просто исках съвет и ни най малко не съм очаквала появяването на Mimeto с нейния/говия антураж тук...
Тук е от: 10 Мар 2009 19:03 Мнения: 524 Местоположение: пред компа
В подобна ситуация, една майка не трябва да прави грешки,които са в ущърб на детето и.Има Майки и ''майки'' и не вярвам Кара да се числи към вторите,И е по-добре,самотна майка отколкото с някой Мухльо. И да не забравяме,че всеки знае 2 и 200, от свойта камбанария.
_________________ Нещата не са нито добри,нито лоши.Те са такива ,каквито мислим,че са.
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2098
Karra- Ако Бърби не беше заострила вниманието ми и не ми бе препоръчала темата, сигурно не бих я и прочел, тъй като нищо не ми говореше, пък и в тези лични взаимоотношения не съм много наясно.Прочитайки я заедно с коментарите разбрах, че става на въпрос за лична драма и голямо разочарование. Ако проблемите са възникнали след вашата раздяла, то мога да те успокоя, че това е проблем при всички разделени двойки.Каквото и да решат винаги и двамата се смятат за ощетени. Ако проблема се е появил по време на вашите на пръв поглед безпроблемови взаимоотношения, то тогава може би става на въпрос за корумпиран измамник.На който главната му цел още в началото е била да те използва максимално.Колкото и да си влюбена в него в този случай трябва да осъзнаеш, че всичко това е измама и нереално,той просто няма никакви чувства към тебе всичко е било артистичен спектакъл, с цел измама и използване. Но това ще отшуми любовта трае една година и най кратките връзки са тези основани само на любовта. Колегите са прави не е възможно да те посъветваме тъй като не сме наясно със ситуацията.Не се познаваме но проблемите ти са често срещащи и всеки от нас някога е попадал в подобни ситуации.Мен специално често са ме лъгали тъй като по природа съм доверчив. Трябвало ми е доста време за да се излекувам от съчувствието ми към подобни хора.Но това е само предположение при тебе нещата може да са по различни?
Тук е от: 28 Юни 2008 17:37 Мнения: 1178 (автор на темата)
Ще се доверя на извода на Ницше, че това, което не ни убива, ни прави по-силни и ще се възползвам от дейните съвети на повечето форумци, които вярвам искрено искаха да помогнат. Дето се вика "И това ще мине..." По-добре така, отколкото Mimeto наистина да се беше гътнала