Заглавие: Re: Филмът на който плаках (срам ме е, но ще кажа)
Публикувано на: 05 Яну 2012 23:51
малчуган
Тук е от: 08 Ное 2011 21:06 Мнения: 1412 Местоположение: MonkeyLand
Извън темата/подсказка:
Абе да де, там 1950 година май беше..Ама много як беше филма.
Последния филм на който плаках, като пребито магаре беше " Три метра над небето"- страхотна испанска драма. Не ми трябваха субтитри, наслаждавах се на ПРЕКРАСНИЯ език, накрая чак си затулих лицето, плачейки сякаш аз се разделям с любовта на живота си. Плаках още 15 минути след края на филма, та и после се доизкапваха сълзите...Испанците за голяма работа, и хората, и всичко, затова ги обичам с цялата си душа.
_________________ freddeegreen.wordpress.com/ И аз не съм нищо друго освен една малка буква в необятната дума - Свобода!
Публикувано на: 11 Фев 2012 15:53
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2236 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
amapola написа:
Отдавна не бях плакала на филм. Гледайте го , няма да сбъркате. За жалост са го свалили от тракерите. "Боен кон" "War Horse" на Спилбърк.
Не е вярно, amapola, в www.novaset.net си стои. За който има регистрация. Аз в момента го тегля, но признавам, не ми е много ясно що за драма... За някакъв кон иде реч, мамка му! Но знае ли човек, все пак е Спилбърг.
Публикувано на: 12 Фев 2012 8:50
Ветеран
Тук е от: 13 Яну 2007 23:28 Мнения: 566 Местоположение: 192.168.1.1
На "Боен кон" и аз плаках - от яд че съм си изгубил времето с таз сладникава помия. Англичаните са царе на артистичното представяне на всяка кървава каша, в която се забъркват. Вижте The Charge of the Light Brigade само: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Charge ... %28poem%29 Иначе аз плача на всеки филм с Дора Вентер...
Публикувано на: 16 Фев 2012 15:39
Форумен дух
Тук е от: 15 Юли 2011 10:24 Мнения: 1853
Гледах Боен кон. Страхотен филм, не зная дали е един от най-добрите за 2012, понеже годината едва сега започва, но на мен определено вече ми е фаворит. И да, поплаках си. Изхабих пакетче с кърпички, хлипах, плаках... но си заслужаваше.
_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...
Публикувано на: 19 Фев 2012 16:29
малчуган
Тук е от: 08 Ное 2011 21:06 Мнения: 1412 Местоположение: MonkeyLand
"Виртуален Тормоз" - не беше кой знае каква драма, но филмът ми стана любим и главната героиня изигра драмата превъзходно, реалистично, чудесно. Имаше и сълзи...
_________________ freddeegreen.wordpress.com/ И аз не съм нищо друго освен една малка буква в необятната дума - Свобода!
Публикувано на: 19 Фев 2012 17:00
Цигане
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 7204 Местоположение: по пътищата.
Боен кон. Въобще и при най-силно желание и доста напрягане от моя страна, някакси не можа да ме разплаче. Който има 2 часа и 20 минути /без финалните надписи/ време за губене да си го губи. Боза.. ..е имаше и една две сцени, заради които от мен получава 6 от 10.
Извън темата/подсказка:
..пък може и да не съм го разбрал, да взема да го повторя ли.
_________________ От всички зеленчуци, най-обичам суджуци!
Публикувано на: 03 Ное 2012 12:00
Опитен
Тук е от: 16 Ное 2009 21:27 Мнения: 241
Много са филмите на които съм плакала и са все хубави! Някои от тях са, разбира се "Titanik", "A Walk To Remember ", "200 годишен човек", "Женско братство". Когато се сетя за другите пак ще пиша. Искам да гледам и "Тетрадката", но мисля, че е прекалено тъжен и няма да издържа...
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 22 Яну 2021 1:36
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения