Тук е от: 22 Апр 2012 10:45 Мнения: 128 (автор на темата)
Здравеите! Имам Много странен Проблем с нокиа н96 не работи! Натискам бутона за вкючване но дисплея не свети Изобщо, Цяла нощ телефона беше на зарежане и пак неиска да работи! Не съм го изтървъл, даже от 2 дена не бях го пипал, Ако някои знае Какъв е Проблема да Пише ЛС или в темата
Тук е от: 10 Мар 2008 10:08 Мнения: 15310 Местоположение: на Луната
Намери друга батерия и така опитай да го включиш. Може да се е скапала.
_________________ Ако не можеш да летиш - бягай, ако не можеш да бягаш - върви, ако не можеш да вървиш - пълзи. Каквото и да правиш, продължавай напред!
Up! Телефона беше върнат отдавна от сервиза ( този до Ириш Пуб) , така да ви кажа как го върнаха : Върнаха го наполовина отворен, и този път изобщо не включваше (не свети нищо). А да знаете някой добър сервиз? или Случайно някой от форума да се занимава с телефони ?
ами, нищо не признават, Пробвах да го включа като се прибрах вкъщи , но не свети нищо, помислих че може да не е заредена батерията, оставих го 1 час да се зарежда, но все тая. След около 2-3 часа отидох, и те казаха по- заобиколен начин че не им се занимава.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2021 16:43
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения