Beatfan написа:
И форума, а и самата тема са доста дибър пример как се самоизяждаме. Затова никога няма да има какъвто и да е прогрес в каквато и да е сфера. Злоба, омраза, завист, комплекси и ... чиста простотия... Българският простак няма равен, факт. За сметка на това, останалите държави са си подредили живота и не си продават задника на чужди интереси! Факт. Задавете се....
По-изчерпателно и точно не можеше да се каже
Все едно аз съм го написал това.
А иначе погледнете записът от откриването от олимпиадата в Москва 1980 и прочетете коментарите на английски под него.
Много от коментарите на английски подчертават, че това е НАЙ-ДОБРАТА церемония на окриване на олимпиада изобщо
Някои добавя, че най-безвкусната и лоша церемония е на откриването в Лос Анжелес 1984. Това е просто-бедната душевност и посредственост на американците какво друго може да роди
Друг добавя, че явно комунистическите държави СССР и Китай са могли да организират най-добрите откривания и като цяло олимпийски игри.
особено представянето на детската програма на откриването, колко мило и колко скъпо! Нещо толкова невинно, красиво и на такова високо спортно ниво представено от американски деца на куково лято
Дразни ме постоянната критика в немските медии, по цял ден се вмъква критика към Русия. Хората са си направили труда да организират такова мероприятие и каквато и пропаганда да правят с нея, не заслужават такива критики. Когато игрите бяха в Пекин, никой не е критикувал така, като че ли там няма хомофобия и има свобода на медиите или опазване на околната среда, ама сега нали е Русия, дай да плюе целия западен свят колко лоши са руснаците.