Заглавие: Re: Настроениeто ни в музика, стихове, картини...
Публикувано на: 15 Дек 2013 12:19
малчуган
Тук е от: 08 Ное 2011 21:06 Мнения: 1412 Местоположение: MonkeyLand
Цитат:
Страхувам се, че няма да успея безстрашно свойте дни да изживея. Че може да се люшна в труден миг - очи прикрил, преглътнал своя вик, готов сърце и мисъл да заложа, за да спася безценната си кожа... Да наблюдавам тих и примерен как Злото се разхожда покрай мен, да бъда жив, но с устни побелели да шепна, че играта то печели, че има право дръзкият му ход, че жалният живот е пак живот... А всъщност след мига коварно кратък да бъда не човек, а блед остатък, загубил свойте чувства, глас и смях. И своя страх загубил - точно този страх.
_________________ freddeegreen.wordpress.com/ И аз не съм нищо друго освен една малка буква в необятната дума - Свобода!
Публикувано на: 14 Фев 2014 10:54
Ветеран
Тук е от: 18 Фев 2012 10:59 Мнения: 678
Навън е прекрасно. След разтопения сняг са се появили разкиснати фекалии на псета, разкиснати десетки фасове и пожълтели хартии изхвърлени около кофите. Кандилкащи се пенсионери, напук на идващата пролет още стискат живота със зъби. Красота.
_________________ В краен случай ще си се смея сам!
Публикувано на: 31 Мар 2015 15:16
Титан на мисълта
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12382 Местоположение: The O.C.
Вчера питах във фейс групата на курса къде ще караме. Сутринта ставам и гледам съобщение от преди 2 часа - "утре ще ходим ли" като коментар на питането ми. Викам си ясна работата - пак са ходили на дискотека и ... пак не се обадиха.
Аз и още един колега, които не бяхме ходили си направихме контролното за "повече от всичко" та се сетих за тая песничка.