Заглавие: Re: Филмът,който ви е направил впечатление
Публикувано на: 23 Юли 2014 20:26
Форумен инвентар
Тук е от: 13 Фев 2011 8:39 Мнения: 3699
А идеята, че човешкия мозък няма да изчака евлюционото си развитие да се случи по естествения път и неминуемо в бъдещето ще се слеем с машините, били механични или органични? А другата идея, спомената ни в Матрицата, че хората не можем да възприемем да ни е добре, а трябва да живеем в свят с мъка и болка,че дори когато някой желае да ни стори добро ние го възприемаме за враг? Както и неминуемото унищожаване на една идея, колкото и да е добра, просто защoто не можем да възприемем да живеем в един по-добър свят.
Публикувано на: 24 Юли 2014 18:21
Персона грата
Тук е от: 31 Яну 2008 12:17 Мнения: 7626 Местоположение: Шумен
Отново време за истинско кино. The First Power / Първата сила (1990) Един сериен убиец известен като пентаграма е екзекутиран в газова камера за поредица демонични убийства. Духът му е освободен,но той получава сили от Дявола и се завръща на Земята,за да продължи с убийствата. Полицаят,който го залови ще трябва отново да се изправи срещу него,но този път няма да е никак лесно... http://zelka.org/details.php?id=399053
Публикувано на: 03 Авг 2014 15:22
Форумен инвентар
Тук е от: 13 Фев 2011 8:39 Мнения: 3699
ЛЮСИ!!!!!!!!!!!! Няма да влизам в подробности, виждат се препратки към Ницше, Стругацки, Библията...... невероятен филм! Колкото и тъп да ви се стори (щото съм забелязал, че тука са на почит само буламачи на руското псевдокино) самата прелестна Скарлет Йохансон и величествения Морган Фрийман си заслужават гледането! Гледах го у шуменското кино Латона, много съм доволен, а и да не съм доволен ще го хваля щото толкова години скимтим за кино в Шумен и е супер яко, че имаме отново!
Публикувано на: 04 Авг 2014 20:32
Ентусиаст
Тук е от: 29 Мар 2014 22:35 Мнения: 37
^За филма Люси много се колебая да ходя ли да го гледам, понеже трейлъра не ме грабна, дори ми се стори някак простоват, пък и навсякъде чета негативни коментари относно филма. От друга страна пък Морган Фриймън и Скарлет Йохансон са доказани артисти и се чудя дали да не му дам шанс. Последния филм на Люк Бесон, който гледах, беше Три дни за да убиеш и беше по скоро семеен филм, доста слаб като замисъл и далеч от криминален екшън, както се рекламираше...
Публикувано на: 06 Окт 2015 14:37
Ветеран
Тук е от: 12 Мар 2008 19:33 Мнения: 805
Чопър написа:
ЛЮСИ!!!!!!!!!!!! Няма да влизам в подробности, виждат се препратки към Ницше, Стругацки, Библията...... невероятен филм! Колкото и тъп да ви се стори (щото съм забелязал, че тука са на почит само буламачи на руското псевдокино) самата прелестна Скарлет Йохансон и величествения Морган Фрийман си заслужават гледането! Гледах го у шуменското кино Латона, много съм доволен, а и да не съм доволен ще го хваля щото толкова години скимтим за кино в Шумен и е супер яко, че имаме отново!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Яну 2021 3:25
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения