ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 05 Окт 2024 2:44

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Добър очен лекар за дете.
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2014 14:54 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 22 Фев 2009 13:36
(автор на темата)
Препоръчайте ми добър очен лекар. Синът ми е на шест години и половина,първи клас.
Ходихме в поликлиниката при д-р Давидова. След първоначалния преглед се наложи да му сложи капки. След 30 минути прегледа беше повторен. Резултата от апарата е +4,75,+4,50 диоптъра.. Честно казано,останах втрещена. Предполагам,че апарата не греши,а и другите лекари сигурно работят с такива. Да потърся ли второ мнение? Препоръчайте ми добра оптика.
Благодаря Ви много!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Добър очен лекар за дете.
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2014 19:10 
№14
№14
Аватар

Тук е от: 15 Дек 2007 13:00
Добре е да потърсите друго мнение. От опит го казвам. Не искам да изпадам в подробности, но на никого не бих препоръчала д-р Давидова.
Аз ви препоръчвам преглед при доцент Митов в очната клиника "Света Петка" във Варна.
В нашия случай той спаси нещата, които бяха тотално объркани след диагнозите и грешното лечение на Давидова.Дотолкова грешно, че синът ми след нейното лечение имаше едва 10% виждаемост с едното око.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2014 23:35 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 22 Яну 2007 9:58
Аз пък съм чувал само добри думи за Давидова, но пък всеки случай си е различен.
Аз съм носил очила много години. Още толкова години преди това, не носих и качих диоптъра до 4.5 - щото бях много начетен :P
Не препоръчвам да се доверявате на резултатите от компютърен анализ и оценка на диоптъра, защото там винаги са завишени стойностите.
През 2005 година си направих лазерна операция за коригиране на късогледство и астигматизъм, при доцент Митов във Варна. Ще станат 10 години от тогава и нямам проблеми със зрението. Ако можете да си позволите таксите за прегледи там и аз го препоръчвам.
Направете на детето прегледи при няколко специалисти и после да носи очила с правилно определен диоптър. Няма от какво да се притеснявате, защото на такава малка възраст, очите все още се развиват и ако носи очила, за много кратко време ще си възвърне перфектното зрение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2014 6:31 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 22 Фев 2009 13:36
(автор на темата)
Благодаря ви ! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: .: Добър очен лекар за дете.
МнениеПубликувано на: 20 Май 2024 21:51 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Може и да съм offtopic, но се чудя доколко е професионално д-р Чобанов/а да те пусне да се разхождаш в такъв светъл ден като днешния с капки в очите, които разширяват зениците, вместо да те предупредят да не гледаш светлина, за времето докато действат капките...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 05 Окт 2024 2:44

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения