От миналия понеделник съм на чай с малко мед,и много вода.А днес се захраних със сок от портокал.Към четвъртък може би ще пасирам зеленчуци.Домързя ме повече да гладувам:(Теглото ще си въсвърна чак октомври:))))
Тук е от: 14 Яну 2013 18:42 Мнения: 19
Интересна статия , но като се загледа човек ... в нея няма нито един факт посочен. И реално само се задават повърхностни въпроси .... Щом диетолога е виновен ( поне аз така разбрах ) къде е въпросната диета в статията ? Никъде не пише нито какво са яли , нито какво са пили ... странно но факт.
Инъче много ме е яд когато някой говори за диета като за гладуване .... това е просто недоразбрания смисъл на самия термин диета. Реално хранителна диета означава да дадеш на организма си само нужното му ... и да го ограничиш в излишъка , което не значи че трябва да се гладува ! Точно обратното ...
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 7204 Местоположение: по пътищата.
Диетите са за балъците. Храня се три пъти на ден, разделно. Отделно салатката/с ракийка за преглъщане/, отделно пържолите /с червено винце - пак за преглъщане/, не вдигам тежко, не играя футбол и карам аутомобил.
_________________ От всички зеленчуци, най-обичам суджуци!
Съгласна съм- диетите са за балъЦИТЕ! Закусвам с ливански 'хляб' с риба, обядвам ливански 'хляб' с пържола и вечерям ливански 'хляб' с треволяци. ...Две- три кафета, някое кило студена вода, чаша червено вино, ако има... 12 часово тотално обездвижване пред компа.. Добре, че ме спасяват шофьора и програмиста, дето ме возят и влачат на фитнес.. Амапола щеше да ми подарява мотика и декар нива, ама и тя ме отсвири откакто зарязах форума:)))
-- Пет Мар 06, 2015 22:36 --
amapola написа:
Аз съм от балъците. Шести ден съм на деветдесетдневната . Bobo, много се надявам, че след 84 дни ще заприличам на твоя аватар.
Пак ли? Всеки път, като вляза във форума, ти си на 90-дневната:))
Ей ти една 12-дневна- ако не друго, ще се нахилиш на аспирин- протектОРА:)))))))
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2068
До сега съм спазвал правилото '' Кон бегач и мъж е..ч не им трябва диета, защото са слаби'' Аз изпълнявах тези условията, тъй като съм хоркохолик или работохолик както го наричат някои и наистина съм бил във форма без каквито и да е диети. Всъщност думата диета буквално означава храненето, а не както при нас лишаването ти от него. Както и да е, сега обаче макар и да се движа постоянно съм намалил значително интензивността и в същото време увеличил храната, от където идва и необходимостта ми да премина към някой ограничения в диетата си или храненето. Но за сега не мога да го направя защото съм безволеви,и само ограничавам хляба, сладкото и мазното, та да видим докъде ще стигна? Килограмите ми много бавно но устойчиво се повишават.....наред с движенията ми явно ще трябва и по често да се влюбвам? Или да ограничавам диетата, е миналата година не ми се бе случвало и тази година може би ще е същото?