Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2064
Много хубава снимка. Прекрасни цветове и рисунък. Защо не прескочиш към ''patsko78'' да направиш малко хубави снимки и достойно представиш аквариумите му? Той за сега се изявява с един компактен.
Половината риби ми изглеждат познати,сякаш съм ги виждал някъде?
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Тук е от: 02 Апр 2009 19:23 Мнения: 694 Местоположение: Пред компа (автор на темата)
Петата снимка спечели първо място в един конкурс за африкански цихлиди.Авторът е един колега от форумът(който много обича биричка),благодарение на когото достигнах първото място.Същият човек пък стана втори в същият конкурс.Просто цихлидартвото в Шумен се развива много добре.Роска имам едно ново попълнение което много обича да позира и ще трябва да му нащракаш малко снимки.
_________________ Нема водорасли,водата е ЧИСТА!!!
Нямаш грижи,ама много омазани тея снимки,нещо при качването си объркал.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.