Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2098
Мъж около четиридесетте отива при психолог за съвет. - Много отдавна не съм бил с жена, а сега имам среща и ме е страх да не се изложа. Доктора му показал две кучета заклещени на ъгъла на улицата и му казва. - Това е всичко което трябва да направиш. След известно време доктора среща мъжа и го пита. -Как мина? -Отлично доволно и от двете страни, но този срам на улицата.
Загрижен за кризата в Гърция Плевнелиев заяви: - На фона на опасността от фалит на Гърция България е толкова стабилна, че дори Вселената да фалира и да се потопи, България ще бъде остров на стабилност, ще плува като сал и ще стои с гордо изправена глава в Галактиката с европейските ценности.
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2098
Извън темата/подсказка:
Да бе ще останат хиляди нашенци без работа и пенсии, ще фалират гръцките банки и фирми у нас, гръцките Евра с които съседите в момента търгуват у нас можем да изхвърлим на боклука, нямаме нужда от пари бълха ни ухапала. Обама се надява водовъртежа от фалита на Гърция да не доведе до сътресения в Америка, но ние като техни съседи и активни търговски и бизнес партньори няма от какво да се страхуваме, ние сме сега най слабото звено в ЕС какво толкова може да ни се случи?...Още не сме изхарчили последният заем от 16 милиарда...Ще му мисли когато дойде времето да ги връщаме както сега Гърците, но няма защо да се плашункате! Сценария за фалитите вече ще бъде отработен от ЕС и нас ще ни забият безболезнено, с наркоза.
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12054 Местоположение: The O.C.
Днес го прочетох в библиотеката: Спря ми интернетът, нямам фейсбук. Реших да изляза навън, за да търся приятели. Взех моя снимка и започнах да заговарям непознати, като им споделям какво ядох, какво пих, къде бях, що за човек съм, как се чувствам. Дотук има трима, които ме следват - двама полицаи и един психиатър.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 06 Окт 2024 11:37
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения