ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.


Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 05 Авг 2021 5:32Напиши нова тема Отговори на тема  [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2015 7:32 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 13 Фев 2011 8:39
Мнения: 3699
Щом е от путин тя е с две ръце за.... майка си ще продаде само и само да угодно на извратения и идеал за мъж...


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2015 8:28 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
Мнения: 13407
(автор на темата)
bobo написа:
Бърби, специално към тебе: спряга се в нета идея за Евразийски съюз, по инициатива на Путин, какво ти е мнението? :)


Добро утро, bobo!:)
Точно с геополитика ли трябва да започне денят? :)

Като ме питаш- да ти кажа- не ме вълнуват сърбежите на световните лидери, нито политическите им мераци, подплатени с икономически надежди. Путин- още по-малко. Нищо, че и Ванга била казала, че спасението на християнството ще дойде от Русия. Путин има поне едно добро дело- че единствен се опълчи на ид на територия, на която християнството е възникнало. Очевидно е, че проблема трябва да се реши на място, въпреки, че доста бързо се пренася на запад. Какво ще се случи на изток, тепърва има да видим- техните съюзи само могат да укрепят икономиките им, но това едва ли ни касае толкова. Поне за сега.
Виж, ако беше се случила навреме идеята за Африканския съюз на Кадафи, сега нямаше да имаме проблема с бежанците. Но американците и прогнилата им свръхзадлъжняла държава не го позволиха. Виждаш резултата.

И, за да продължим закачката- какво мислиш за арестувания багаж на делегацията на Бочко в Китай?:)

_________________
ЛЪЖАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ..


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2015 19:30 
Цигане
Цигане
Аватар

Тук е от: 22 Яну 2009 22:25
Мнения: 7204
Местоположение: по пътищата.
Skype: не го ползвам :)
Не-до-ра-зу-ме-ние. :)
Правилно ли го написах? ;)
..ами нека и бат Бойко се почувства нормален човек.

_________________
От всички зеленчуци, най-обичам суджуци!
Извън темата/подсказка:
Колега, не ме занимавай с глупости!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2015 19:44 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
Мнения: 13407
(автор на темата)
bobo написа:
Не-до-ра-зу-ме-ние. :)
Правилно ли го написах? ;)
..ами нека и бат Бойко се почувства нормален човек.


Мда..батето е голямо недоразумение, не ще и дума :lol: :lol: :lol:
Шегувам се, разбира се..

Но, да се върнем в темата. Щото тоя залък ще му дойде вповече..

_________________
ЛЪЖАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ..


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2015 19:18 
Акварист
Акварист

Тук е от: 25 Апр 2010 8:13
Мнения: 2081
Skype: valentin.trifonov50
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5155822


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 16 Яну 2016 10:44 
Акварист
Акварист

Тук е от: 25 Апр 2010 8:13
Мнения: 2081
Skype: valentin.trifonov50
Извън темата/подсказка:
15.01.2016 13:21; Валери Найденов, 168 часа; 66516; 39;

Защото така ги възпитава Коранът

Хулиганите в Кьолн са виновни пред исляма - пили са алкохол! Иначе изнасилването на германските жени не е грях, даже се насърчава от Корана.

Време е да се кажат открито фактите за тази религия. Да, насилието срещу жените е кодирано дълбоко в нея. Да забраняваш или да потискаш обективното знание за този жесток културен код, което се практикува от европейските политици, е мултикултурен фашизъм. Заради евтината работна ръка европейските елити подлагат на насилие жените на своята средна класа.

Стига сте слушали ходжите по телевизиите

да ви обясняват колко хуманна религия е ислямът. Прочетете сами Корана и “Хадисите” – кратки свидетелства какво е казал или направил Мохамед по един или друг повод. Сунитите, които са 85 на сто от всички мюсюлмани, признават и почитат общо 6 колекции с хадиси, сред които за абсолютно достоверни се смятат тези на древните теолози Ал Бухари, Муслим и Абу Дауд по реда на имената. Те са непоклатима религиозна догма, още повече че без тях голяма част от Корана е неразбираема.

Да видим какво пише за изнасилването. По принцип ислямът не дава да се изнасилват жените от своето племе, но позволява те да се прехвърлят от ръка на ръка по взаимно съгласие на мъжете. Но когато става дума за гяурките – пророкът дори насърчава изнасилването им. Например в сура “Жените”, стих 24, пише: “[Под възбрана са за вас] и омъжените жени освен тези, които десниците ви владеят. Това е предписанието на Аллах за вас...” (4/24)

“Които десниците ви владеят”

са пленнички, робини, жените от чуждите вери. Фразата е обяснена в хадисите така:

През 630 г. Мохамед изпратил военна експедиция в селището Атуас. След победата воините му взели пленници, жени и мъже. Някои бойци се въздържали да обладаят веднага жените, тъй като мъжете им били политеисти. Затова Аллах изпратил на Пророка горния стих, да ги насърчи. Предполага се, че обладаването на жените станало пред очите на пленените им мъже (Абу Дауд 2150 и Муслим 3433).

Често воините на Аллаха практикували “коитус интеруптус” с пленничките, за да ги продадат поле незабременели. Като научил, Пророкът казал: “Наистина ли правите това? По-добре не го правете. Никоя душа, освен тази, за която Аллах е предопределил, не може да започне да съществува” (Ал Бухари 34:432).

Подобни текстове са десетки, стотици. Те очевидно отразяват нравите на арабите през VII и VIII век. Това са били

най-дивите племена

на онази епоха

и масово са се занимавали с разбойничество. Затова и религиозните им текстове кодифицират етиката на разбойничеството. Самият Мохамед е имал 13 законни жени, но и десетки, а може би и стотици други, “които десницата му притежавала”. При това не се е колебал да отнеме чуждата плячка. Ето какво разказва един негов съвременник в колекцията на Муслим, номер 4345: “Аз ги подкарах [пленените жени] и ги предадох на Абу Бакр [близък сподвижник на Мохамед и първи халиф след смъртта му], който ми даде това момиче като награда... Още не бях я съблякъл, когато Пратеникът на Аллах ме срещна на улицата и каза: “Дай ми това момиче.”

След смъртта на Пророка само за някакви си 20-30 години арабите завладяват цяла Северна Африка, Сирия, Персия, Месопотамия, Египет, Испания, Галия, та чак до Индия и Кавказ. Такъв глобален трафик на сексробини човешката история не познава. Тържищата бъкали от жени и деца за продан. Затова етичните норми на изнасилвачите и търговците на плът са циментирани в Корана и хадисите, запазвайки духа на онова бандитско време.

Жените според каноните на исляма определено са

низши същества

“Ти ни направи равни на кучетата и магаретата”, оплаква се на мъжа си Айша, любимата жена на Пророка (Муслим 4:1039).

Според Мохамед жените не са достатъчно интелигентни. Освен това те са неадекватни в религията, защото не им е разрешено да се молят по време на мензис (Ал Бухари 6:301).
Мохамед получил откровение и видял, че повечето от душите в ада са женски (Бухари, 2/29). Някои текстове уточняват, че 99 на сто от жените отиват в ада. Адът е за жени. Това е логично, тъй като в рая има по 72 непокътнати девици за всеки правоверен.

Жените са нечисти. В Корана (5/26) пише как правоверният трябва да се очисти преди молитва: “И ако сте омърсени, почистете се; и ако сте болни или на път, или някой от вас е дошъл от нужника, или сте обладавали жени, а не сте намерили вода, тогава потърсете чиста земя и натрийте с нея лицата и ръцете си.” Естествено, че жените са
по-долу от мъжете
и пред закона
В Корана пише: “И вземете за свидетели двама от вашите мъже, а ако не са двама, да бъдат мъж и две жени от свидетелите, за които сте съгласни, та заблуди ли се едната, другата да й напомни” (2/282). С други думи, един мъж се равнява на две жени като свидетел. През VII век в Арабия вероятно и това е било постижение. Но шериатът се практикува именно днес, през XXI век.
Същото важи и за наследствените права: “Повелява ви Аллах за вашите деца: за мъжкото е дял колкото за две женски” (4/11).
Жените са робини и в развода, и в кревата, и навсякъде другаде. Десетки хадиси учат как мъжът да бие жените, ако не слушат. Или да не им дава да излизат навън. И може би често се е налагало, тъй като много съпруги били още деца. Мохамед се жени за Айша, когато тя е на 6 години, а я обладава на 9.
С годините правоверните още повече затегнали примката. В Корана прелюбодеянието се наказва ту с бичуване, ту с доживотен домашен арест, но хадисите налагат нещо много по-жестоко – убийство с камъни. Рязането на глави е 100 пъти по-хуманно особено ако става с един удар. И днес, през XXI век, убийството с камъни се практикува в 15 мюсюлмански държави!
А защо мюсюлманките
ходят опаковани
като черни палатки?
Защото така им се разпорежда в Корана: “И кажи на вярващите жени да свеждат поглед и да пазят целомъдрието си, и да не показват своите украшения освен видното от тях, и да спускат покривалото върху пазвата си, и да не показват своите украшения освен пред съпрузите си или бащите си” (24/31).
За да усмирят свойствената на жените похотливост, отделни хадиси препоръчват женско “обрязване” (Абу Дауд, 41:5251). Няма да навлизам в тази ужасна тема, но това обрязване се практикува и през XXI век в цяла мюсюлманска Африка, части от Близкия изток, Пакистан и така нататък, дори в Англия и Франция. Ако Европа се ислямизира, това обрязване ще стане брюкселска директива. Бих могъл да дам още десетки, стотици примери как догмите на исляма третират жените като животни. Това вероятно е нормално в контекста на VII и VIII век. Но в контекста на XXI век това е престъпна идеология и практика. Ако се родиш в XXI век и започнеш да изучаваш тези текстове още от дете, ако по 5 пъти на ден се молиш на Аллах челобитно, насилието над немкините се превръща в религиозен дълг.
Те са невернички,
значи принадлежат
“на дясната ръка”
Да, повечето мюсюлмани са много добри и културни хора. Но това не е благодарение на исляма, а въпреки него. Културният и модерен мюсюлманин е лош ислямист. Затова аз съм категорично против мюсюлманофобията – омразата и репресиите срещу конкретните хора. Но не съм против ислямофобията.
Хайде да разграничим тези 2 понятия. Мюсюлманофобията е лоша работа, простотия. Но ислямофобия означава да отхвърляш една разбойническа идеология, възникнала през VII и VIII век, и то в най-дивия район на света. Затова всеки културен човек би трябвало да се осъзнае като ислямофоб. Повтарям, мюсюлманите са добри, но ислямът е лош.
Питайте немкините.

Още коментари от автора четете в сайта на "168 часа".

-3
аватарivo
16.01.2016 14:40:01
и аз като t@n@as смятам, че ДАНС трябва да се заинтересува от форумеца "212". написаното и направеното от "212" е пряка заплаха за живота на журналиста валери найденов. забележете, че позицията на форумците-мюсюлмани е да разпространяват из арабските форуми статиите на тези, журналисти, които дръзват да напишат истината за исляма и така под страх за собствения живот никой да не смее да напише истината. очевидно мюсюлманите смятат, че трябва да четем само глупостите на капка тодорова.
9
аватарt@n@s
16.01.2016 09:53:30
@тъпчо балкански! Абе ти прякора ли се опитваш да си оправдаеш!? Публикацията е посветена на темата за насилието над жени и по-конкретно автора се опитва да ти обясни, защо джигитите скачат срещу всичко що се движи по германските улици от женски пол! Дал ти е поне 10 цитата, с които ти обяснява защо е такова отношението към жените! Чети, вместо да пълниш форума с тъпизми! В крайна сметка Валери Найденов не е теолог, а и няма за цел да ти тълкува целият коран! Всъщност и без тия цитати всички прекрасно знаем какво е отношението към жените в страни, където действа шериата! Друг е въпроса, че точно жени-мюсюлманки са най-големите фанатички! Ето това е нещо, което трябва да се обяснява от психолози и психиатри! 1000% съм убеден, че зад "212" се крие именно женски индивид-кадъна! Колко трябва да ти е сивото вещество, че да ревеш фанатишки за религия, която не те брои дори за човек!? Мъжкият фанатизъм е логичен и има своите обяснения в самият коран! Виж женският ислямски фанатизъм е нещо действително абсурдно! Като ги гледам тия фанатизирани кадъни, които често вървят пеш по Ботевградското шосе в посока Враждебна си мисля: Дали пък Мохамед не е бил прав като ги е сложил в трета класа-след мъжете и домашните животни???

15
аватарlulu
16.01.2016 08:57:29
Има голяма разлика между религия и вяра. Всички религии са политически, а не духовни доктрини, омърсени от стремежа им да държат в подчинение и страх. Нима католицизмът с кладите на инквизицията не е античовешки?А десетилетната война на ИРА? В Ливан има безброй християнски фракции и още толкова мюсюлмански, които се трепят една-друга. Или какво излиза?Религиите са инструмент на кабалистите, Новия световен ред, илюминати, или както щете ги наречете да насочват човечеството към самоунищожение Всички ние сме като огледала, отразяващи света. И когато вътрешният ни мир не е много тревожен от съвестта ни, приемаме като папагали какви ли не доктрини и им слугуваме сляпо. Вярата е преклонение пред човешкия живот, Доброто и всичко живо, сътворено от Бог. Вярата е осъзнаването, че всички сме Едно!

аватартъпчо балкански
16.01.2016 03:33:59
Защото дамите упражняват над психиките им сексуално предизвикателство и тормоз с начина си на обличане, а не им дават доброволно...

-42
аватартъпчо балкански
16.01.2016 01:16:47
Ювиги, за мен не е достатъчно да ми кажат от някой булеварден весткник, че ислямът е лош, щото доста по-сериозни източници съм чел!!! Трябва да ми докажат с цитати от него, които действително доказват лошотията, а не със свободни съчинения и лични интерпретации!!! А аз в тези цитати не виждам да се говори за нито едно от нещата, за които ни убеждава "другарят". Няма какво да намесваме тук периода на турското робство. Това е все едно да те попитам, а как са се чувствали покоряваните народи по време на кръстоносните походи?!? А как са се чувствали индианците в Америка, когато нашите европейци-християни са почнали да ги избиват наред и да им натрисат зорлем християнството?! А прабългарите как са се чувствали, когато Княз Борис I ги е покръстил - искат - не искат, който се е опъвал, падали са глави?! И ги е лишил от многоженството, от полигамните им семейства. Сещаш ли се за аналогията в нещата, Ювиги? Че твоят ник е на ХАН - владетел отпреди българите зорлем да ги покръстят! Искам да кажа, че всяка религия може да бъде облечена в агресия от определени лица, които са на власт или имат някаква власт. Това обаче не значи, че самите религии пропагандират агресия! Но!!! О-о-о-о, да-а-а-а-а!!! Радвам се, че вече му се вижда края на царството на по-свободните и по-независими жени, дето със своята своенравност го докараха дотам, че Европа е пред демографска катастрофа и спомогнаха за съсипванета на семейните ценности с техния егоизъм!!! Манталитетът и възпитанието на тези немкини Ювиги, няма нищо общо с манталитета на нашите пра-баби от периода от 1393 до 1878 г.! То аз на вас като ви дам и цитати от Библията, като не ви отЪрват, и пак ги засипвате с минуси! Е нищо. Който сам не може да предприеме практически стъпки да се вкара в правия път, други ще го вкарат.

80
аватарбако
15.01.2016 23:48:49
ПОЧТИ ПО ТЕМАТА: “Беженец изнасиловал манекен и испугал своим сексом Европу (видео)”; (18:30, 15 января 2016 16419; http://ren.tv/novosti/2016-01-15/bezhen ... video) “… В Сети появилось видео, на котором запечатлен возмутительный поступок мигранта: он изнасиловал манекен. На кадрах видно, как приехавший в Европу мужчина домогается до пластмассовой женщины, а после и вовсе теряет рассудок и принимается в буквальном смысле заниматься с ней извращенным сексом. Этот видеоролик вызвал широкий резонанс в европейском сегменте интернета. Блогеры уверяют, что такое происходит и в других странах. Интернет-пользователи критикуют власти, которые пустили в страны таких невоспитанных людей…” …………………………………………………………………………. PS: “В Финляндии дамы щедро платят секс-мигрантам, чтобы те их изнасиловали” (17:30, 15 января 2016; http://ren.tv/novosti/2016-01-15/v-finl ... ovali): “… Некоторые женщины из Финляндии платят мигрантам деньги, чтобы те их изнасиловали. Причем особой популярностью пользуются несовершеннолетние выходцы с Ближнего Востока и Африки. Услуги малолетних беженцев, за которыми в основном обращаются дамы в возрасте от 30 до 40 лет, стоят 20 евро. Отмечается, что интерес женщин усилился на рождественских каникулах. Много случаев секса местных жительниц с подростками зафиксировано в Хельсинки. В этом городе образовался даже своего рода рынок секс-услуг, где клиентки могут найти себе партнера для любовных утех: они встречаются в районе железнодорожного вокзала, пишет издание Ilta-Sanoma… Напомним, на странное секс-поведение мигрантов европейская общественность обратила внимание после новогодней ночи в Германии, когда озверевшие толпы выходцев из Ближнего Востока и Африки насиловали девушек и нападали на мужчин.” …………………………………………. = (15.01.2016 19:18; http://fapnews.ru/219524-vstrecha-surko ... raina): “Встреча Суркова и Нуланд: конец кровавому режиму и новая Украина Выбор именно этих людей для переговоров свидетельствует о сближении позиций России и США” = “ Секрет долголетия столетней актрисы: «Курила, пила коньяк, никакой диеты» (15.01.15:56; http://www.mk.ru/culture/2016/01/15/sek ... .html) Женщине — 100 лет. Но она не женщина — она актриса, и это многое объясняет. То есть женщина на все сто процентов. Во всяком случае, первое, что она мне сообщает, так это о своих четырех мужьях, которые... Впрочем, не о них речь, а о ней. А ей, Татьяне Михайловне Карповой, родившейся еще в Российской империи в 1916-м и проработавшей в театре имени Маяковского лет эдак под 70, исполняется век. Невероятно? Факт — 100 лет.”


15.01.2016 22:57:09
Според историята и теологията, може би единствения цар на земята наистина имал контакт със Висшата сила ( наричайте Я както искате - Бог, Аллах, Буда...) това е бил асирийско - шумерския цар на Вавилон, Наводухоносор. От негово време са останали основите на почти всички легенди описани в Библията или Корана. Буда е бил принц-просяк обикалящ света за прозрение, Христос отхвърля всичко божествено в земните царе и така се превръща в най-големия враг на богатите евреи, а Мохамед се само провъзгласява за пророк след като сънувал Гаврил! Не разбирам как някой , който вярва във Висша сила, може да стигне до убеждението, че има право да отнема чест и живот от хората!!!! Наистина трябва да си абсолютен психопат да се дупиш по няколко пъти на ден за да ти разрешат да изнасилваш "гяури" !!!
22

155
аватарjorj 959 st
15.01.2016 21:14:59
Тази "религия" трябва да бъде забранена на територията на общностите изповядващи истински морални религии, които непроповядат насилие и неравенство между половете !!!!!!!!!! Това трябва да е и урок за христяните, че неспазването на основните човешки ценности дадени от християнството, води до същите уродства на исляма !!!!!
аватаркостов_югенд
15.01.2016 20:15:42
Сега трола "мадам Монтескьо", сигурно се е самокомандировала на гарата в Кьолн, в опит да си изпроси тахаруш. И белейки лук, да опише в поредния си порно-файлетон, че не е било страшно и че не са и изтъркали оная работа.

122
аватарt@n@s
15.01.2016 20:14:39
Апелирам към редакцията на 24 часа да бъдат така любезни да подадат данните за тая кадъна "212" на съответните органи- Прокуратура и ДАНС! Предполагам, че са пределно наясно къде се подвизава тази помакиня! Всички виждаме, че чрез форума на сайта се отправя директна заплаха към един все пак уважаван български журналист. Тази маймуна би следвало да бъде арестувана и тикната в затвора за проповядване на радикален ислям и отправяне на терористични заплахи към български журналист! Би било нормално, занапред администраторите на сайта да бъдат така любезни да блокират плюканиците на подобни маймуни!!! Стига сте дразнили тоя народ, като предоставяте трибуна на подобни безподобни гнусни твари!!!

аватарefi
15.01.2016 18:45:17
Валери Найденов както сте го написали е доста крайно. Няма нужда чак толкова. Просто светът се тресе от атентати всеки ден, някой може да се почувства доста засегнат, а тези” някои” много не му мислят. Не се ли замисляте, че.” Шарли Ебдо.” е пример как реагират обидените Англичаните са владели цял свят , не с открита война, в повечето случаи с дипломация. Има си начини да кажеш и постигнеш нещата, пак ще те разберат. Както казват те, с мед ловиш повече мухи, отколкото като ги убиваш.

15.01.2016 14:24:50
Пълна манипулация! "пророкът дори насърчава изнасилването им. Например в сура “Жените”, стих 24, пише: “[Под възбрана са за вас] и омъжените жени освен тези, които десниците ви владеят. Това е предписанието на Аллах за вас...” (4/24) “Които десниците ви владеят”" И една дума няма тук, която да навежда към толериране на изнасилването. "Мохамед се жени за Айша, когато тя е на 6 години, а я обладава на 9. " Къде го прочетохте бе, байновци!!! От кой източник?!? Пълна измислица! Той я взема от малка в дома си - вярно, а едва когато става девойка консумират брака с акт! Такъв обичай има и сред много групи цигани например. Определени сили искат да разпалят конфликт на религиозна основа. Познайте на кого не са нужни нито мюсюлмани, нито християни, нито постхристияни, нито атеисти?! Абе, вземете най-добре сами четете религиозните текстове, има ги и в Интернет, защото това свободните интерпретации са опасна работа! Не изключвам това в Кьолн да е било организирана провокация, но в най-общи линии проблемите с изнасилванията управляващите най-безотговорно сами ги докараха! Абе, докарваш в страната си огромни маси млади, необразовани, загорели мъже без жени!!! Е, не предвиждахте ли, че ще искат жени, и като онези не им пускат доброволно, ще се стигне и до полунасила-полудоброволоно, щото много ясно, че повечето не са интелектуалци образовани и възпитани в Кембридж и Харвард, а сред тях освен това има много криминогенни и джихадистки елементи?!?

231
аватарnevoliata
15.01.2016 14:14:41
Съвсем правилно. Искам отново да напомня, че Мохамед не е пророк. Пророкът е човек, който е така изпълнен с Божия Дух, че с времето стават едно, отварят се собствените му очи и уши за Истината и поведението му е свято във всеки миг от живота му, включително се проявяват и силите на Словото. Човекът постепенно започва да говори каквото Бог говори, може да получи и видения и откровения за бъдещето - като апостол Йоан, например, да изцелява, възкресява. Само че това е един дълъг път на пълното посвещение на човека, дълъг път на правилни избори, отхвърляне на човешките мисли, докато свикнеш да изразяваш само Словото. Такива са били светите апостоли, които са мислили, говорили, гледали и живели, както мисли и гледа Бог, Когото са видели в плът. Изпращането на гласово съобщение от ангел или демон към човек, не го прави пророк. Когато Мария чу гласа на ангела, тя не стана пророк, защото го е чула, но когато я изпълни Духа, тя пророкуваше. Светата история познава множество съобщения на демони до човеци, когато са се опитвали да ги отклонят от Пътя. Идеята, че като чуеш глас, значи е от Бога е нелепа. Затова посветените винаги са искали и знамение, за да знаят, че гласът е от Бога. Как да знам, Боже, че си Ти... винаги са питали. Бог е водил човечеството само чрез посветени родове, в които хората са имали школата и познанието да разграничат истината от заблудата. Бог никога не е използвал контактьори и никога не е диктувал закони с глас чут отстрани и под диктовка. Никой не е станал пророк, разговаряйки с ангел, без дори да може да прецени, че е всъщност демон. В Корана има описан подобен разговор на Мохамед със същества, наричащи себе си ние, които доста високомерно разказват за делата си, без никаква почтителност към самите светии, за които говорят, дори и не споменават Бога. Разказват една превратна история и за Мойсей и за Авраам и за Иисус, като поставят себе си най-отгоре и се хвалят непрестанно какво и как са направили и че ако не били те, щяло всичко да се провали. Тонът, високомерието хаотичните мисли и хаотичното споменаване на библейски имена, приличат на объркано бълнуване и транс, а не на ясният глас на Светия Дух, който е движил пророците. И със сигурност това няма нищо общо с Божието Слово. Да не говорим, че и смислово бълнуванията противоречат на светата история, независимо, че уж я почитат. Светата история тръгва първо от Тракия и тук имаме немалко свещени текстове, предхождащи исторически еврейските, които разкриват замисъла на Бог още от самото начало. Евреите са приели вяра чрез тракиеца Мойсей. Той е от една от тракийските династии в Египет, родословието му е записано с тракийско образно писмо в тракийските летописи, както и цялата история по това с каква мисия е изпратен. Целта и намерението на Бог никога не са се променяли още от Адам, нито Пътят за спасение и който по-назад има извори, той най-добре познава Истината.

75
аватарбялзъб
15.01.2016 14:12:33
Когато колежката му Капка Тодорова написа преди по-малко от седмица една почти защитна публикация на бежанците, озаглавена "Кой напада жени в Кьолн", колеги коментиращи я разкритикуваха рязко. Всеки по свой начин, един по-възпитано и аргументирано, друг по-крайно. Впоследствие въпросната му колежка проплака от читателите и коментаторите си, наричайки ги хейтъри, платени тролове, малоумници,и какво ли още не. Всеки може сам да я прочете във вчерашния вестник. Нека да отбележим, че Валери Найденов веднага се хвърли да я защитава, написвайки, че е абсолютно съгласен с Капка !? Днес обаче публикува мнение, коренно различно от онова на Капка !? Това двуличие ли е, някакъв вид курвенска извратливост ли? Едва ли ще очакваме от него откровен отговор, той е в състояние да защитава пламенно две противоположни тези. Вероятно се изживява като древногръцки софист. Все пак, в интерес на религиозната историческа точност, трябва да му припомня, че доста неща от тези отношения към жените в Корана, се съдържат и в нашата Библия, частта Стария Завет. Достатъчно е да се порови и там, освен в Корана. Но никой от нас не забравя, че живеем в друга епоха.
Защото така ги възпитава Коранът Хулиганите в Кьолн са виновни пред исляма - пили са алкохол! Иначе изнасилването на германските жени не е грях, даже се насърчава от Корана.
Днес всеки е мутра, а държавата - кибик

Ако в България бе по-либерален режимът за носене на огнестрелно оръжие, днес щяхме да бъдем като Съединените щати след Гражданската война - да се гмурнем смело в Епохата на стрeлците.
След Кьолн: “Германци, сърбайте си попарата”


http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5234893

-- 21 Яну 2016 9:26 --

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5247189


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2016 3:49 
Акварист
Акварист

Тук е от: 25 Апр 2010 8:13
Мнения: 2081
Skype: valentin.trifonov50
Ангела Меркел иска след приключването на войната бежанците да бъдат върнати в страните си. Както и спирането на идващите мигранти.
Според лидера на ТОП 09 Мартин Желизка е вече много късно, след поканата и.


http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-polit ... edium=copy


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2016 15:25 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 10 Апр 2011 16:41
Мнения: 3757
Местоположение: Шумен
Това е невъзможно вече... Те са разпръснати навсякъде.

_________________
.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2016 16:27 
Персона грата
Персона грата

Тук е от: 31 Яну 2008 12:17
Мнения: 7636
Местоположение: Шумен
Разпитах моите приятели от Финландия за станалите известни вече ''Войни на Один''.И там,както и в България разделението между населението е огромно.Някои смятаха,че те бият жените си,а в същото време излизат на улиците да защитават жените.Други пък организират най-голямата битка между християни и мюсолмани на 28 февруари тази година.
Аз ще потърся да разговарям с някои техен член.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 03 Фев 2016 23:42 
Форумен дух
Форумен дух

Тук е от: 03 Юли 2008 20:56
Мнения: 1671
Положението в Германия вече е НЕПОНОСИМО заради тези НЕСРЕТНИЦИ-ИНВАЗОРИ, наречени бежанци. Меркел нанесе такова поражение на цяла Германия и Европа, да се маха незабавно тази нещастница, повече не мога да я трая. :evil:
Бежанци бият възрастни германци, както и жени в метрото в Мюнхен... :evil: :shock:
http://www.stern.de/politik/deutschland ... 78258.html


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2016 8:59 
Персона грата
Персона грата

Тук е от: 31 Яну 2008 12:17
Мнения: 7636
Местоположение: Шумен
Да гледах го тоя клип.За жалост хората от войни през Средновековието ги превърнаха в граждани,а след това в същества от трети пол така,че съпротива няма да бъде оказана кои знае колко същественна на тия явления.Нужно е обединени на целият християнски свят.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2016 11:23 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Фев 2007 15:36
Мнения: 2563
Местоположение: Назад във времето , когато България беше царство!
Skype: dragostinoff
Ае Варг,ти не беше ли сатанист. За какво обединение на християнския свят говориш, не виждаш ли антихриста в лицето на ислямската инвазия, би трябвало да си доволен. :lol:

_________________
"Всичко е добро, когато е добро за България" - Стефан Стамболов


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2016 13:07 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2007 21:18
Мнения: 3168
Казано е:

Да нямаш други богове, освен Мене.Така че, Гаджет, и единия и другия писали преди теб са си далеч от християнството.

_________________
This is the Internet, it literally makes you post brainless things in every shape and form. Sadly true.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2016 13:25 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Мнения: 12474
Местоположение: The O.C.
Защо не сме чули другите държави от Близкия изток да се оплакват от мигранти? Защо мислим, че мигрантите искат да дойдат само в Европа?

_________________
Клошар
http://www.prikachi.com/images/898/5395898O.png Сериал направили за мен хората.
Ако всички нарушават законите, кога ще се оправи България ?


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Бежанци
МнениеПубликувано на: 05 Мар 2016 8:56 
Персона грата
Персона грата

Тук е от: 31 Яну 2008 12:17
Мнения: 7636
Местоположение: Шумен


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Бърз отговор
  


Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 05 Авг 2021 5:32


Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]


Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2011 и т.н. phpBB Group
Style based on FI Subice by phpBBservice.nl │ град Шумен │ Блог
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов │ Редактирано за Форума на ШуменОбяви Шумен
Съдържанието на мненията във форума, с изключение на цитатите от външни източници, е лицензирано под Creative Commons Attribution.
Използването на мненията за комерсиални или некомерсиални цели е разрешено само с хиперлинк към форума и изричното позоваване на източника.
Отговорност за мненията във форума носят само и единствено техните автори.