Не хапя, тва го можете само вие жените, а казвам истината, каквато си е. От години пишеш упорито по форума, въпреки че не живееш тук, и отговаряш веднага, което показва че имаш време предостатъчно да проверяваш дали някой ти е коментирал нещата. Нищо не вършиш, но постоянно се опитваш да се изкараш много предприемчива, работлива и заета. Ти знаеш ли за колко време се набират 10 кг от тези листа? Едно време изкупуваха камилека за по 6 лева КГ и тва през скромния социализъм...
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6427 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Набират се за няколко часа, ако си свикнал да работиш, за 2 дена ако те мързи и за 1 седмица ако мрънкаш и през живота си не си набрал една стръкче от нищо( последното не е вярно и е дадено само за пример). Не виждам Бърби да иска суха маса, за да се плаши някой от 10 кг. По-скоро тя трябва да се притеснява за транспорта )))
Макс, чудя се знаеш колко струва спанак, коприва на кг ?
Друг е въпроса, че на територията на парка не се бере нищо, но това е друга тема.
Тук е от: 06 Апр 2008 8:12 Мнения: 13410 (автор на темата)
Dobo написа:
Набират се за няколко часа, ако си свикнал да работиш, за 2 дена ако те мързи и за 1 седмица ако мрънкаш и през живота си не си набрал една стръкче от нищо( последното не е вярно и е дадено само за пример).
Добо, транспорта /еконт, примерно/ не ме притеснява. И кг може да са по-малко, не е казано 10...по-скоро до 10 мога да съхраня. Не знаех, че не може да се бере на платото, помня само, че имахте доста снимки:)
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4618 Местоположение: Шумен
Попринцип е забранено брането,но дефакто всеки бере.
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
max написа:
Не хапя, тва го можете само вие жените, а казвам истината, каквато си е. От години пишеш упорито по форума, въпреки че не живееш тук, и отговаряш веднага, което показва че имаш време предостатъчно да проверяваш дали някой ти е коментирал нещата. Нищо не вършиш, но постоянно се опитваш да се изкараш много предприемчива, работлива и заета. Ти знаеш ли за колко време се набират 10 кг от тези листа? Едно време изкупуваха камилека за по 6 лева КГ и тва през скромния социализъм...
Тук е от: 15 Яну 2007 14:01 Мнения: 2362 Местоположение: RINGWORLD
Вчера случайно се загледах по едни листенца в супера - 15бр. на връзки позавехнала леорда за 30 ст. Че тя като се изсуши съвсем ще бие мериджейн по цена за грам, ве Сега, след като разбрахме, че брането по платото е незаконно и след като Бърби поема транспорта, остава да поеме и надниците на берачите от екорайон Очарово. Т.е. килограм става около 10 лв.
_________________ "...орките не разбират защо хората протестират."
Не, че нещо, но вчера си купих леорда от Кауфланд - 160 гр. за мисля 1.69 лева. Беше намалена от 1.99. Проста сметка показва, че пазарната цена за кг. е около 12.44 лева, т.е. 3 пъти повече от предлаганата.
bbb12 написа:
Не, че нещо, но вчера си купих леорда от Кауфланд - 160 гр. за мисля 1.69 лева. Беше намалена от 1.99. Проста сметка показва, че пазарната цена за кг. е около 12.44 лева, т.е. 3 пъти повече от предлаганата.
Тъй де, немският спанак е на същите цени за същия грамаж, но това не пречи на сергиите на пазара да е левче килото. Та кое е пазарното, не разбрах, но ако тоя магазин продаде повече от две кила на тая цена, ще е осмото чудо на света:))) Една стока/услуга струва точно толкова, колкото са готови да платят за нея. Щом имам предложения за 3 и за 5 лв кг, значи няма какво да си губя времето в говорилнята:))) п.п Между другото, вече получих предложение и от тук и, както изглежда, удовлетворява и двете страни за цена, време и количество.
-- Нед Апр 10, 2016 16:50 --
Kzint написа:
.... Сега, след като разбрахме, че брането по платото е незаконно и след като Бърби поема транспорта, остава да поеме и надниците на берачите от екорайон Очарово. Т.е. килограм става около 10 лв.
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 7204 Местоположение: по пътищата.
Бърби, догодина кога земеш да търсиш.. пусни едно ЛС. Имам познати дето берат, че и предлагат да ни черпат, ама.. ..та, догодина пусни едно ЛС и ше те уредим. За таз година май е късно вече.
_________________ От всички зеленчуци, най-обичам суджуци!
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3048 Местоположение: Centrale
Аз си купих тази вечер леорда от Кауфланд - 160 грама за 29 стотинки, сиреч под 2 лева/килограм. Какви са тези цени, които коментирате: 5, 10, 12 лева. Хеликоптери ли продавате, какво!
_________________ На босия не могат да му вземат чорапите.
bbb12 написа:
aruba_man написа:
Аз си купих тази вечер леорда от Кауфланд - 160 грама за 29 стотинки, сиреч под 2 лева/килограм. Какви са тези цени, които коментирате: 5, 10, 12 лева. Хеликоптери ли продавате, какво!