Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4618 Местоположение: Шумен (автор на темата)
От скоро гледам и се надъхвам да си взема членска карта,която дава право на безплатна пътна помощ неограничен брой пъти,подаване на ток,смяна на гума и други... Някой да е ползвал услугите им и да каже мнение.Изглежда доста примамливо,дане би да има скрити условия? http://www.uab.org/shop/
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Такааа,след като си закупих такава карта преди няколко месеца,днес ми се наложи да ползвам услугите им. Мога да кажа,че се държаха изключително любезно от диспечерския център,и след около 25 минути пристигна пътна помощ,като ми се обадиха и се извиниха,че пращат кола на под изпълнител АВТОДАН,а не на СБА понеже колата им била на път,дойде човека натовари я и ме закара до точката която исках,без да платя и един лев. Така че струва си с две думи.
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Сребърна 35 лв,аз виждам 4 варианта. Аз я взех предимно да видя дали работи,или е ала бала но останах много очарован.
PVC,отзад пише името на титуляра и телефони на съюза,всяка карта има номер и като звъннеш първо те питат за номера на картата,после за колата и накрая какъв е проблема и какво искаш да пратят. Защото имат и мобилни "монтьори".
Точно като за LOVETZADOLA$ERTA е тази карта,ще звъни през 10 минути за глупави въпроси и накрая ще прекратят абонамента
Ceko благодаря ти след днешната случка и аз си поръчвам такава карта! Никога не знае на човек кога ще му потрябва. Сега съжалявам, че не си поръчах картата навреме.
А аз се извинявам,че неможах да дойда да ти помогна,но камиончето ми беше на път. Няма да съжаляваш с картите на СБА.
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2679 Местоположение: Шумен
Благодаря и аз. Отдавна искам да стана член на СБА. Навремето имаше и "ваденки" за колата, че си член на СБА. А за картите - дори Златната си струва, аз като тръгна си правя застраховки, които да включват асистънс, но това, като че ли, също е добро.
_________________ Шмоко.бг - маймунджилъци и други новини http://www.shmoko.bg/ Новини да искате
миналата седмица ми се повреди колата автоматик ( скоростната кутия влезе в авариен режим) и се наложи да я репатрирам до Варна, защото в Шумен нямаме оторизиран сервиз за автоматични скоростни кутии, а тя не можеше да се движи на собствен ход. Притежавам сребърна карта на СБА и като я правих ме убедиха, че ако имам нужда от репатриране при не възможност на автомобила да се движи ще ми я закарат до най-близкия оторизиран сервиз който е във Варна.
Обадих се на диспечера и му казах че съм закъсала на пътя и колата не може да се движи и че най-близкия оторизиран сервиз за отстраняване на повредата е във Варна. Господина който вдигна ми каза че не могат да я закарат, защото въпросната карта има лимит от 30 кг. Обясних му че в Шумен няма сервиз който да ми отстрани проблема, а на собствен ход не мога да отида до Варна и отговора беше че това не било техен проблем!
Бързам да отговоря в темата,миналия месец ми се счупи една от колите която е автомат,обадих се дойдоха и я закараха до сервиз посочен от мен,напълно безплатно,отделно картата има и безплатен преглед който мина перфектно,и реално сега картата ми е подарък след репатрацията и ГТП. А до колежката от предния пост,обади се и се оплачи,имат линия на която може да се подават сигнали,има ефект и то голям.