Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4620 Местоположение: Шумен
Сигурно кредитосъбирачите?! Браво.
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Тук е от: 08 Ное 2011 21:06 Мнения: 1412 Местоположение: MonkeyLand
Здравейте! Да попитам, отключване/разкодиране на Американски телефон, изискват се някакви кодове от компанията от която е закупен, някой да знае подробности как става и да ме светне малко?
_________________ freddeegreen.wordpress.com/ И аз не съм нищо друго освен една малка буква в необятната дума - Свобода!
Тук е от: 15 Яну 2007 14:01 Мнения: 2362 Местоположение: RINGWORLD
Хижите обикновено нямат механи. Изненадай колежката - заведи я на 8 ноември(или когато я навиеш) примерно на ресторант Орбита - никой няма да се пречка Пък отгоре си е хижа - наоколо гора
_________________ "...орките не разбират защо хората протестират."
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12403 Местоположение: The O.C.
Поставих студентския празник пред представителна извадка и всички бяха песимисти. Всеки вече е решил къде да ходи, но и знае, че няма да се съберем...за поредна година. Имам чувството, че дори и да запазя хижа и да купя алкохол и само да ги поканя, пак няма да дойдат.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 01 Мар 2021 6:35
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения