Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12258 Местоположение: The O.C.
"Там полицаите го тествали с дрегер, машината отчела 2,04 промила в издишания въздух. Справката в системата на КАТ показала, че Н.И. е с временно отнето свидетелство за употреба на алкохол."
Правят статистика, как реагират жените след първата брачна нощ. В Англия: - Боже Господи, дано съм заченала. Не ми се повтарят повече тези срамни движения. Във Франция: - Пиер, дай ми една чаша вода, да си изплакна устата. В Германия: - Ханс, подай ми една бира или и това не можеш. В Унгария: - Янош, ако и довечера се представиш така, стягам си багажа и заминавам за България. В Русия! Събужда се Светлана. Поглежда към съпруга си и пита: - Иванушка ти също си жив? В България: - Вече е към обяд. Марийка става от леглото, поглежда към Иванчо и казва: - Ех Иване, Иване. Ако и заплатата ти беше такава, голяма...
- Уважават ли те децата?- Като Бог!- Сериозно???- Абсолютно. Почти не ме чуват, правят се, че не ме забелязват, но потрябва ли им нещо - започват горещо да се молят..
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2048
След първата среща германката казва. - Тръгвам да не закъснея за работа. Французойката. -Благодаря беше му много приятно. Българката. -Да не си помислиш, че съм курва?
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12258 Местоположение: The O.C.
Пияно диво прасе налетя на крава, след като изпи 18 кенчета бира, съобщава Mirror.
Животното намерило алкохолната напитка, след като претършувало багажа на къмпингуващи. Впоследствие е тръгнало да търси храна и нападнало кравата. Но тя не му останала длъжна и започнала да го преследва в кръг около една кола на къмпингуващи. Най-после пияната свиня се свлякла изнемощяла под едно дърво.
Случката е станала в Порт Хедланд в Западна Австралия.
"Беше посреднощ, когато чухме скърцане и когато отидохме да проверим видяхме прасето с кенчетата бира, което се отдалечаваше", заявява къмпингуващ пред "ABC News".
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 15 Дек 2019 3:58
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения