Заглавие: Re: Имам врагове които използват ясновидство.
Публикувано на: 08 Дек 2019 10:52
Ентусиаст
Тук е от: 24 Авг 2010 16:44 Мнения: 20 Местоположение: Дивдядово (автор на темата)
За племенникът ми оттеглям оплакването. Комшиите разбрали за това и разлайват кучетата за да усилят негативното действие на петното и за да ми го намекнат. Лаенето не е така както беше преди. Малко намаля но все едно че се увеличи. Петното също го активират и служителите на "близу" с аварията на телевизията когато я направиха когато преодолявах петното преди години. Ако някой помага да помага според законите и да е безплатно и безвъзмездно. Да не е медицински, лечителски, възпитателни или други услуги а само провеждане на дела или ясновидство. Май някой от съдът, прокурора, парламента, президенството или полицията е корумпиран щом до сега не са взети мерки. Според мене враговете действат от името на ангели който са пратени от Светата Троица да ми помагат а те с ясновидството си ги изместват и ангелите, архангелите или серафимите не ми помагат освен това съседите ми пречат.
Заглавие: Re: Имам врагове които използват ясновидство.
Публикувано на: 12 Авг 2022 16:48
Форумен дух
Тук е от: 03 Юли 2008 20:56 Мнения: 1637
Един ярък пример, до какво може да доведе участието в секти. От 12 години човекът тъпче на едно и също място със същия проблем. Царев брод наистина никак не е далеч от Дивдядово.