ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 10 Сеп 2024 23:42

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Кой ви ядоса днес?
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2019 12:15 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Един стол имаше на парк лентата пред мебелен магазин. И да не бях да бързам, пак щях да го съборя. Все пак го съборих с ниска скорост. После го изместих на тротоара с краката нагоре да си чака собственика. Връщам се при колата и там ме чака един мъж с въпроса "Кой ми премести стола". Без да му обръщам много внимание, влизайки в колата, му отвърнах: "Аз, ама първо го бутнах с колата".
Аз съм платил данък за общинския път. Тоя като иска място, може да си го заяви в общината и по банков път.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2019 12:42 
Титан на мисълта
Аватар

Същото начало, само че тоя път не го съборих заради караваната Изображение. Тоя път същия мъж явно беше подготвен какво значи тоя шум и още преди да отворя вратата, той беше до нея. Обясних му, че правя доставка, а оня взе да ми се обяснява, че чакал стока, каза да не се бавя и ме пита там ли живея.
Като тръгвах вече преместих стола на тротоара, за да не се налага да потеглям с него или да давам назад в кръстовище.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2019 7:45 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
Ей, Ловец, като гледам как си търсиш поводи за ядосване /и ти се получава/ , чак се чудя как ти минава денят.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: .: Кой ви ядоса днес?
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2019 12:24 
Титан на мисълта
Аватар

Не се случи в един ден, ама е някаква поредица от случаи с еднакво съдържание на различни места. Понеже поплавъка ме лъже, един познат ми разклати колата и каза, че ще мина 300 километра и пак нямало да мисвърши горивото, реших да пробвам да не зареждам. Само че като ме видя, че като запаля стоя на място и чакам да загрее, каза, че не 300, а 280 или 270 км ще мина. Тогава реших, че той се отмята и реших да заредя. Както обикновено, отидох на Шел.
-10 литра.
-За 10 ле'а?
-ЛИТРА.
Излизам и гледам на бележката около 10 лева.
Викам си да им дам още един щанс на веригата и отидох в другият им клон. И там за малко да ми сложат за 10 ле'а, ама в последния момент ме питаха пак и тоя път ме чуха.
Вчера ще излизам от града и малко преди квартал "Дивдядово" взе, че свърши. На около 390 км, понеже не нулирах от предния път. Веднага аварийни, жилетка, туба и вече пътувах към Ал и Ко. Добре, че минаха едни добри нарушители, та ме качиха и ме стовариха на бензиностанцията. Там касиера ме пита дали имам карта и като казах, че нямам, той прекара една негова и така платих. От 5 литра мисля, че вкарах 4.5 в колата :D Отивам в същата бензиностанция и казвам "10 литра" и пак ми сипали за 10 лева. И пак с неговата карта си натрупа пак бонусите.
Пак вчера ме ядоса и един нарушител на ЗДП, чийто рег. номер се състоеше само от буквата Н.