Не се случи в един ден, ама е някаква поредица от случаи с еднакво съдържание на различни места. Понеже поплавъка ме лъже, един познат ми разклати колата и каза, че ще мина 300 километра и пак нямало да мисвърши горивото, реших да пробвам да не зареждам. Само че като ме видя, че като запаля стоя на място и чакам да загрее, каза, че не 300, а 280 или 270 км ще мина. Тогава реших, че той се отмята и реших да заредя. Както обикновено, отидох на Шел.
-10 литра.
-За 10 ле'а?
-ЛИТРА.
Излизам и гледам на бележката около 10 лева.
Викам си да им дам още един щанс на веригата и отидох в другият им клон. И там за малко да ми сложат за 10 ле'а, ама в последния момент ме питаха пак и тоя път ме чуха.
Вчера ще излизам от града и малко преди квартал "Дивдядово" взе, че свърши. На около 390 км, понеже не нулирах от предния път. Веднага аварийни, жилетка, туба и вече пътувах към Ал и Ко. Добре, че минаха едни добри нарушители, та ме качиха и ме стовариха на бензиностанцията. Там касиера ме пита дали имам карта и като казах, че нямам, той прекара една негова и така платих. От 5 литра мисля, че вкарах 4.5 в колата
Отивам в същата бензиностанция и казвам "10 литра" и пак ми сипали за 10 лева. И пак с неговата карта си натрупа пак бонусите.
Пак вчера ме ядоса и един нарушител на ЗДП, чийто рег. номер се състоеше само от буквата Н.