Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12055 Местоположение: The O.C.
Миналата година един познат ми показваше някакви черни пътища, обаче заради калта не можах да стигна много далеч. Понеже беше тъмно и нямаше много прогрес, реших да се върна. Взех да давам назад и да завивам, за да обърна и по едно време взе да се чува едно дращене, все едно минавам покрай храсти. Казах на водача си, че чувам нещо. Той погледна през прозореца си, но не видя нищо. Продължавам аз назад, ама пак го чувам. Спрях, оня слезе и огледа около колата, ама пак нищо не видял. Продължих аз назад и по едно време пред фаровете ми изникна едно дръвче към 1 метър високо. Не ги разбирам шофьорите как виждат пътя назад през нощта.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Слушах новините и "опашки по границата с Гърция заради трите почивни дни" е колкото смешна новина, толкова и тъжна. Съединението за нищо го нямат. За обикновен почивен ден.
Неска ходих да пълня вода на Фармаджика, ама за поливане. Като слушах коментарите на хората, които бяха близо до чешмата, оттам тече като ракия. Когато дядото преди мен отиде да занесе в колата си пред последното си шише, аз напълних към 60% от моята туба от дъното на чешмата. После я поставих да се пълни от тънката струя. Погледът на дядото като се върна, към моята туба, беше ... един път
Седи си една жена у дома и на вратата се чука. Отваря, а пред вратата има мъж с кофа лайна. Лисва я на килима, хили се и многозначително намига. - Какво правиш, бе? - Аз съм продавач на прахосмукачки Rainbow. Ако с тая прахосмукачка до 10 минути не изчистя килима като нов, ще изям лайната. - Нещо - кетчуп, майонеза - искаш ли? - Защо? - Нямаме ток.
Някакъв полицай съветва как да шофираме през зимата: "Ако в автомобила има млад водач, и скоро е взел свидетелство да не му е сега момента да се учи да управлява в зимни условия , защото пътят е непредсказуем, атмосферните условия също. Път, завой, лед…банкет – лошо нещо. Нека да управлява по-опитният. Относно празниците- употребата на алкохол да бъде без управление на МПС, защото употребата на алкохол и шофиране с над 0,5 промила е престъпление. След употреба ба наркотици- също. Не съм сигурен дали водачите знаят да пият до 0,5. "
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 11 Окт 2024 1:27
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения