Заглавие: Re: Магьосници, таланти, комици и зевзеци.
Публикувано на: 04 Дек 2021 9:01
Акварист
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2098
(автор на темата)
За мен е проблем да се потопя и в басейн през лятото а този мъжага е супермен. Рязкото охлаждане активизира имунната система, ако не умреш от шок при такова охлаждане. Но в Сибир руснаците къпят всички деца в ледените води, като пробиват дупка в леда. Говорил съм лично с един дядо който сподели, че е окъпал внучето си в ледените води без знанието на зет си който не разрешавал. И като го питах защо го е направил, ми каза -за да не се разболява.
Публикувано на: 22 Яну 2022 17:46
Акварист
(автор на темата)
Представям на вашето внимание двубоят между талантливият 14 годишният Стенд Муди и китаеца Ли , първи кръг снукър турнира Шут аут 2022г. който се предава в момента на Евро спорт 2, втори кръг. С времетраене 10 минути. Първите 5 минути времето за удар е - 15 секунди, а последните 5 минути - 10 секунди. При фаул бялата топка се поставя с ръка на масата от печелившият играч. В фреимовете и двамата правят по един фаул .
-- 26 Яну 2022 17:16 --
Турнира Щут аут 2022 се печели от иранският снукр професионалист Хосеин Вафаей.
Публикувано на: 25 Апр 2022 20:28
Акварист
(автор на темата)
Хора с големи сърца и душа, с голям талант и доброта остават незабелязани от преминаващата забързана тълпа. Упадък в човешките ценности и съпричастие към нуждаещите се от помощ. Хората готови да дарят макар и малко са на изчезване. Спомням си по памет за една мисъл, в търсене на човешкото. Вие сте запознати с висшата математика, знаете няколко езика и умеете да правите някой неща- смятате ли че това ви прави Човек?
-- 25 Апр 2022 21:40 --
И един щастлив уличен музикант да свири на Кръстника.