ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2025 11:46

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 107 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Аз наливам от:
Кастрол 6%  6%  [ 5 ]
Шел 13%  13%  [ 11 ]
Омв 18%  18%  [ 15 ]
Ромпетрол 5%  5%  [ 4 ]
Петрол 8%  8%  [ 7 ]
Лукоил 20%  20%  [ 17 ]
Еко 22%  22%  [ 19 ]
Ал+Ко 5%  5%  [ 4 ]
Хиподрума 1%  1%  [ 1 ]
От всички гореупоменати 2%  2%  [ 2 ]
Общо гласове : 85
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: На коя Бензиностанция зареждате Бензин или Дизел
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2024 21:08 
Гастарбайтер
Гастарбайтер
Аватар

Тук е от: 15 Апр 2008 2:43
Само Rompetrol вече. Мерцедесът върви, както вървеше с германския и италианския бензин. Shell и OMV са еднакво зле. Никаква разлика не усетих. Rompetrol e истината. Дано да карат винаги горивото от Румъния, че от български рафинерии - само шкарто. От ганьовците по-големи мошеници и кокошкари няма!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: На коя Бензиностанция зареждате Бензин или Дизел
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2025 20:05 
Гастарбайтер
Гастарбайтер
Аватар

Тук е от: 15 Апр 2008 2:43
Ганьовците си остават ганьовци завинаги! По-големи гащници и кокошкари никъде няма и после се чудят как Албания и Румъния ги били задминали! Всеки път ме изумяват и стигат нови върхове! Отивам в OMV и си поръчвам на касата капучино с бадемово мляко. Касиерът ми отговаря, че вече не го предлагали, понеже никой не го пиел. Казах, че аз го пия, значи има някой, който го пие. Нищо не ми отговори. Влязох в официалния сайт и там го имаше в менюто. Писах e-mail на централата и чудо - отново има капучино с бадемово мляко. OMV в България са под франчайз и всички бензиностанции трябва да работят по стандартите и правилата на франчайзодателя. Нали това е целта, в което и OMV по света да отида, да знам, че има капучино с бадемово мляко, както и в който Burger King да отида по света - знам, че има бургер с кюфте Beyond Meat. Затова отивам. Но шуменските дилъри самосиндикално са решили да си работят по техни правила! Може и с горивата да правят шашми. Затова на ганьовците доверие нямам. Дано да илядят Rompetrol, Кауфланд, Билла и всички други "лоши" капиталисти! От ганьовците трябва да се бяга с 200! :O01.gif

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 107 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2025 11:46

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: