Тук е от: 05 Сеп 2008 7:00 Мнения: 94 Местоположение: Шумен
Shhhh аз съм този с бомбата Ани, незнам на Милчо бомбата, не съм я карал ... но мойта е преце в сравнение със предното ми колело, но наистина е доста по-тежка от гризлито на zappa и от твоя хакер.
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2236 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Тежко било, леко било... Не мога да я разбера тази работа. Няма да го носите на гръб я. Правилната позиция на колоездача е върху седалката, а колелото отдолу. И да спомена, само амортисьорът на Уерти струва почти колкото моето колело. Впечатляващо, а?
... и два пъти колкото моя таралясник. Zappa, за с.Ловец мисля че беше, имало някакви бунгала до язовира - чували ли сте нещо? (за Сушина знам, но за Ловец?!) Ще видя в Нета може да има нещо.
Тук е от: 22 Фев 2008 20:31 Мнения: 443 Местоположение: Неизвестно
zappa написа:
... амортисьорът на Уерти струва почти колкото моето колело...
Шока струва 6 лева на Илиянци, вилката е 220. Метнали са те нещо. -------------------------------------------------------------------------- Ето ти един пример за важността на теглото.
_________________ Шуменец да се наричам първа радост е за мене!
(автор на темата)
Този нещастник, който е нарамил колелото, ми прилича на човек подмамен от мен на колопоход през Кортулука. Ани, помниш ли? Това не се случва толкова често, да не кажа никога. Колелото се кара с педали, а не се нарамва като раница. А за цени и амортисьори точно с теб няма да споря. Ти си Shhhhампион.
Днес направих едно лежерно каране по Лозевския маршрут - 5-ти, 7-ми, Лозево, детелината на Новосел, Платото, Ловната, Шумен. 25-30 км. Движението беше слабо, а времето - приятно.
Я и аз да се цопна тук Ами днес ме хванаха лудите и си направих едно кръгче - Пожарната - Паметника - Крепостта - Кьошковете - Пожарната Пък и да се похваля Е, не че е кой знае какво....А някой да има представа колко км е това?
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2859 Местоположение: у дома
Около 15. И ние правихме неделя самотни походи. Накаляхме се с Хари като малаци станахме. Много ми се пързалят гумичките в рядка кал накрая за десерт позяпахме малко моторджии на Информацията
_________________ There are three kinds of "good." There's good, there's no good, and then there's good for nothing.
(автор на темата)
Какво стана с колективните ни мероприятия? Всички взехте да си карате самички. Аз предлагам утре 30.09 да изпратим месеца както подобава - дружно. Среща на колодружинката в 17.00 на пожарната. Ако се наложи можем да мръднем часа, само масовост да има.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 28 Яну 2021 7:26
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения