Zappa, не е ли по-добре преди/вместо София да пескочим до старините на с.Свещари (малко след Исперих, към 70 км дотам). Демир баба тепе и то е там. Нощуване в х. Ахинора http://btsbg.org/modules/addresses/visi ... 34&lid=153 нощувката миналата година е била 6 лв http://img257.imageshack.us/img257/302/46943113.jpg Леля Мича може да е с колата, ако иска и твоята другарка да идва с нея, повече хора - по-весело. Вие сте.
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2236 Местоположение: Шумен
Много ми се иска, чичо Мичо, ама много трудно дават отпуска при нас. Натрупал съм 60-на дни и вече взеха да я чистят от единия край с фалшиви документи. Евентуално, ако мога да преместя една смяна, ще ми се освободят цели два дни. Става ли?
Важното е да го решим принципно, когато можеш - тогава, желателно да е събота и неделя (заради жена ми). Аз съм на 12ч смени (дневна-почива-нощна-два дни почива), но също трябва предварително да съгласувам нещата ако се случи да работя. Като ти се отвори възможност, свиркай, да си оправя графика. Пък то нататък и времето ще се затопля, ако има и други желаещи - да заповядат.
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2859 Местоположение: у дома (автор на темата)
В събота с Хари смятаме да покараме в Търговищко. Една приятелка ни покани и смятаме до там да ходим с колата, а на място да правим крос кръчми. Има място за още едно колело на багажника. Ако на някой му се идва, да свирка. Още нямам подробности за час на тръгване, но предполагам ще е преди обяд.
_________________ There are three kinds of "good." There's good, there's no good, and then there's good for nothing.
Тук е от: 10 Мар 2008 10:08 Мнения: 15310 Местоположение: на Луната
Търсите си трезвен шофьор за навръщане?! Шегувам се... жалко, че съм на работа, иначе разходката ще е супер!
_________________ Ако не можеш да летиш - бягай, ако не можеш да бягаш - върви, ако не можеш да вървиш - пълзи. Каквото и да правиш, продължавай напред!
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2236 Местоположение: Шумен
Свършихме я. 50 километра по Преславския балкан. Приятелите ни от Търговище са влекачи, особено Таня. Няма такъв прицеп, никой баир не е достатъчен, всичко е на един педал разстояние. Карат, мамка им! Ама нека да стъпят на наша територия, имам им зъб, честно. Снимките са в Айс и Ники от Търговище. Само да кажа на Окси, че в хижа "Младост" продават 100 грама водка на 1.50!!!! Считай, че удивителните са до края на скъпарското ти меню, мистър Бизнесмен. Качвай снимките, Айс.
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2859 Местоположение: у дома (автор на темата)
Страхотен ден! Благодарим на нашите нови приятели от Търговище за гостоприемството и чудесния маршрут. Страхотни гледки, много катерене и много стръмно спускане. Малко снимки от моя апарат: Останалите 1 ГБ (!!) снимки са в Ники. Той беше страхотен фотограф и цялата група ни има как караме, катерим, спускаме, сменяме гуми и всички останали прекрасни моменти. Сууупер си беше
_________________ There are three kinds of "good." There's good, there's no good, and then there's good for nothing.
Ееееее, и Аз исках да карам до Търговище, да видя старата колоездачна дружинка и добрите, стари баири, та нали там съм отрасъл и толкова пъти съм ги псувал, когато пулса ще ми пръсне главата. Много късно видях офертата и вече бях закъснял за срещата и отново трябваше да се губя сам из непознатото плато. Този път си взех GPS-а, но това ми показа само колко заблудено съм се движил, а и все се навирах сред много хора и злобно ме изглеждаха при отместването си от пътеките. Къде са пътеките за колоездачи или поне с по- малко пешеходци?
Готов съм всеки свободен момент - вечер след 18.00 и през почивните дни. Имам малко ремонти по колелото, но нали се движи... То никога няма да го направя перфектно, така че това не може да ме спре.
-- Пон Апр 13, 2009 13:57 --
Щях да забравя. Дано Таня да е пратила някакви поздрави към Шумен, че иначе много ще и се разсърдя и следващият път ще дойда с вас - да и припомня как се влачи по баира
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Яну 2021 1:06
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения