Да! И аз съм за Загорчев! Навремето дъщеря ми имаше един обрив, който не минаваше от нищо - той и изписа някакви топчести дивотийки и за 1 седмица се оправи... а бях скептично настроена...
Телефон на Загорчев /изключителен лекар/ 0889917506 и 054 87 17 12, с предварително записване приема обаче. Срещала съм също и доктор Стела Стоева. Имам добри впечатления и от нея, телефони търсих в гугъл веднъж
Търся информация и мнения за хомеопати в Шумен.В общи линии знам кои са лекарите, но незнам към кой да се ориентирам във връзка с честоболедуващото ми дете. Чувала съм много добри отзиви за д-р Стоева, но тя е психолог и не знам дали ще е от полза за баналните хрема,кашлица и т.н.
Доколкото имам спомени - не, но моите спомени са доста старички... Навремето плащахме първия преглед по редовна цена, а останалите бяха с доста по-ниска тарифа. Не е някаква неземна сума, но все трябва да имаш някой лев за дване... Бързо оздравяване!
А някой да знае дали имаме добър хомеопат към който мога да се обърна - детето ми е на 3 год. и от една годинка страдаме от хроничен запек че съм решила да се обърна към хомеопат,но незнам дали му разбират тези по горе изброените 2 ма - д-р Загорчев ,д-р Стоева ??? Тези лекари дали биха могли да помогнат на детето ми което страда от хроничен запек,искам да опитам и хомеопатията дали разбират и от такова нашите хомеопати в Шумен или да търсим в друг град!
Д-р Загорчев е гений. Преди две години помогна на сина ми. Имаше оток - хематом на главата в областта на челото. Слезе до очите и после до носа. Трима лекари, различни специалисти се изредиха за поставяне на диагноза. Не успяха. На втория ден отидохме при Загорчев. От вратата каза: "Топлинен удар". Изписа му хомеопатично лекарство, от което му мина на първия ден - вечерта. Наистина е гениален. Скоро ще ходя за майка си, дано да и помогне и на нея.