ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.


Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 21 Мар 2023 15:59
Добави отговор
Потребителско име:
Заглавие:
Писане на мнение:
Въведете съобщението си тук, то не може да съдържа повече от 60001 букви. 

Големина на шрифта:
Цвят на шрифта

За да качите картинка задължително вземете само кода от полето "Forum Thumbnail" и го копирайте в полето за писане.Настройки:
BBCode е Включен
[img] е Изключен
[flash] е Изключен
[url] е Включено
Усмивките са Изключени
Изключи BBCode
Недей автоматично да правиш URL адреси
Система за предотвратяване на спам
Целта на тази система е да спре автоматизираните роботи, които обикалят из форумите и пускат нежелани съобщения.
Отговорете правилно за да докажете, че сте човек: Искате да пишете във форума на кой град?
   

Преглед на тема - Трябва ли да се ваксинирам?
Автор Съобщение
  Заглавие:  .: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
Президента Байдън щом казва, че пандемията е свършила,
Мнение Публикувано на: 25 Сеп 2022 17:34
  Заглавие:  Re: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
Не спори с глупак в Интернет, защото не знаеш дали той не прави същото.
А доколко ваксинирането всеки решава сам, както намери за добре. Информация не липсва като се започне от официалната базирана на световни вирусолози и световната здравна организация, и лъже научни бабини деветинини.
Важното е да правиш това в което вярваш. :D
Мнение Публикувано на: 15 Сеп 2022 8:21
  Заглавие:  Re: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
Изображение
Мнение Публикувано на: 06 Сеп 2022 9:23
  Заглавие:  Re: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
Приказките и играчките са първият контакт на децата с големият свят. Там нещата са прости и разбираеми. Всички момичета са принцеси а момчетата принцове. Много по спокойно се живее когато вярваш, че доброто винаги побеждава злото, че всеки злодей ще бъде наказан и т.н.
След време разбираш, че нещата не са съвсем така розови но по инерция продължаваш да им вярваш, защото е по лесно и няма да се забъркваш в излишни проблеми. Освен ако не е наложително да ги нарушиш.
Мъжа и жената са програмирани от природата бога зависи в какво вярваш да продължат рода си, така както и всички животни и буболечки. Което автоматично ги привлича. Когато мъжа види жена която го впечатлява, инстинктивно иска я люби. Същото е и при жените. С това се изчерпя нагоните им и те загубват взиманият интерес. И двамата осъзнават, че партньорите им са пълни глупаци. Инстинкта им за самосъхранение ги кара да търсят идеалният партньор и всичко започва отначало. Според сексолозите връзките на сексуална основа са най кратковременни. Според Д-р, Плзак световно известен Чешки сексолог брака се крепи на три стълба. Всичко придобито и създадено по време на брака, децата и семейното огнище тлеещото въгленче на любовта и дома.
Мнение Публикувано на: 06 Сеп 2022 4:48
  Заглавие:  Re: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
То за човешкото общество е нормално и да си вземе за жена някоя, която е лапала чурките на други. Това значи ли, че и аз трябва да го правя! Майка ми ме научи да чета когато бях на 5 години и съм прочел всички приказки. Ценностната ми система е изградена от приказките. Там няма главна героиня, която е лапала две различни чурки. Нямам нищо против полигамните хора, желая им всичкото щастие на света, но аз такова щастие не искам!

Изображение
Мнение Публикувано на: 05 Сеп 2022 15:23
  Заглавие:  Re: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
Точно така е човешкото общество е социално, в стадото има повече уши и очи и по лесни се живее. По природа повечето хората подражават на останалите несъзнателно. Много по лесно е да правиш нещо което вече е изпробвано, по лесно е да се довериш на опитните, като използваш уменията и продуктите изработени от тях.
Повечето хищници преживяват и самостоятелно. Но те са надарени със свръх умения и интелигентност. Лъвовете смятани за царе на природата обаче също са социални и живеят в прайдове.
Общото хленчене може би заздравява социалните връзки на стадото?
Мнение Публикувано на: 05 Сеп 2022 9:12
  Заглавие:  Re: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
Не знам по какво се съди кой е умен или прост, но съм забелязал, че всички глупаци много обичат да използват клишета и да се обединяват, за да могат обединени да хленчат! :G8.gif
Мнение Публикувано на: 04 Сеп 2022 14:20
  Заглавие:  Re: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
Спомням си различни мнения по въпроса.
-Ако глупаците вечер ги косиш с косата сутрин никнат като гъби.
-Ако си признаеш не пречи.
-Не е проблем че си глупак, а чувството ти, че си най хитрият.
-Сред няколко десетки милиарди глупаци има по един гении.
-И най умният си е малко прост.
Много по добре е да имаш приятел па и глупак, отколкото интелигентен противник.
Всичко което е създала природата и от най малката буболечка не е случайно, всички сме взаимно зависими.
Слава богу, че тука сме само умници. :B9.gif

Но кой го е грижа за Ковид? Цялата енергия на медиите и политиците са предизборните обещания. Защото всички мислят за народа, и в името на народа са вършени най големите престъпления.
Мнение Публикувано на: 04 Сеп 2022 9:59
  Заглавие:  Re: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
Дано да иляди ковидчето! Само олигофрени се заразяват! Жалко, че смъртността е толкова ниска, пък глупаците са като главата на ламята!
Мнение Публикувано на: 02 Сеп 2022 14:29
  Заглавие:  Re: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
Запада и Русия са две противоположности които взаимно се допълват. Едните имат силно развита промишленост която не може без руските ресурси. Както и Русия без западните технологии и индустрия.
Какъвто и да е съседа ти трябва да го уважаваш а не да дрънкаш оръжия на границата му.
За всички е най добре когато са там където са се родили. Където и да заминеш си на гости, колкото и да е хубаво.
Къде е Америка и какво търси на Руските граници? :D
Мнение Публикувано на: 01 Сеп 2022 22:20
  Заглавие:  Re: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
Руското е най-добро, ама по-добре на запад да живеем, така ли?
Мнение Публикувано на: 30 Авг 2022 23:48
  Заглавие:  Re: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
Пландемията с ковид приключи, вече е обикновена настинка или грип. Сега обаче започна и се задълбочава пандемията от заболели и жертви на инжекциите. Върнах се на работа и през трите седмици, през които бях отпуска, 9 колеги за излизали в болнични. От тях 8 са ваксинирани и само един неваксиниран. Днес още трима ваксинирани излязоха болнични. Това явно няма да спре никога, само ще става все по-зле.
Има група на английски във фейсбук. От целия свят хора съобщават какво се случва. Включително медицински сестри и погребални работници. В САЩ слушат чрез police scanner телефонните позвънявания в полицията в техните градове. Постоянно обаждания за пострадали и починали от ваксините. Хората падат по улиците и умират направо. Оказа се по-зле, отколкото предполагах.
Предаване на британска ТВ от преди няколко дни. Колоездач печели състезанието на Шотландия в неделя, в понеделник дава интервю по ТВ, прибира се вкъщи и умира. Също се дава статистиката за смъртността в Европа. Най-ваксинираната държава Португалия има най-голяма наднормена смъртност в момента 23,9%. Докато България няма никакво увеличение на смъртността, най-слабо ваксинираната държава в ЕС. Унгария също няма наднормена смъртност, въпреки цели 63% ваксинирани. Защо там не умират въпреки това? Защото ползваха руски ваксини, които не убиват. Бинго.
https://youtu.be/gkQ7LsHPASA
Мнение Публикувано на: 30 Авг 2022 20:48
  Заглавие:  Re: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
Живяхме в лъжа!
Живеем в лъжа!
Дано има още живот!
Дано е останала капка разум у всеки!
Мнение Публикувано на: 28 Авг 2022 14:55
  Заглавие:  Re: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
Световната здравна организация изпълнява поръчка, а не я е грижа за здравето на хората. Иначе нямаше да бъдат въвеждани "рестрикции", които вредят на физическото и психическото здраве на хората.
Маските увреждат мозъците особено на децата. Локдаунитв увредиха психиката на мнозина. Да въвеждаш такива мерки за един бутафорен вирус, който си е чиста настинка, е престъпление! По време на грипната епидемия 2018 г. умряха толкова много хора в Германия, но не се чу нищо, никакъв рев, че интензивнните били пълни, никакви рестрикции. Чакаше се измисленият ковид, за да бъде всята паника. В Дания няма никакви мерки отдавна. Там смятат вируса за обикновена настинка. В Швеция поначало така си го смятаха. Така че дискусията би трябвало да е излишна. Циркът приключва.
Мнение Публикувано на: 15 Авг 2022 8:35
  Заглавие:  Re: Трябва ли да се ваксинирам?  Отговори с цитат
На фронта каските са задължителни, макар че имат нежелани странични ефекти, както и ръкавиците при работа. Това не означава, че ако си с каска няма да те убият. Но понеже искаме да се разграничим от периода за който споменава мах думата задължително е подменен с желателно. И понеже винаги е имало бунтари като колегите, единственият начин да се приложи са рестрикциите и непопулярни наредби.
Дали е правилни или не? Все тая след като световната здравна организация от вирусолози са преценили, че е наложително в интерес на обществото е да се изпълни.
Така действат всички общества, след като много хора живеят заедно, мнозинството определя правилата. Това се нарича демокрация. И тя не е съвършена, но за сега не е измислена друга алтернатива. Идеята за комунизма също се оказа неподходяща.
Мнение Публикувано на: 15 Авг 2022 7:04

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 21 Мар 2023 15:59


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2011 и т.н. phpBB Group
Style based on FI Subice by phpBBservice.nl │ град Шумен │ Блог
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов │ Редактирано за Форума на ШуменОбяви Шумен
Съдържанието на мненията във форума, с изключение на цитатите от външни източници, е лицензирано под Creative Commons Attribution.
Използването на мненията за комерсиални или некомерсиални цели е разрешено само с хиперлинк към форума и изричното позоваване на източника.
Отговорност за мненията във форума носят само и единствено техните автори.