ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.


Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Май 2022 12:23
Добави отговор
Потребителско име:
Заглавие:
Писане на мнение:
Въведете съобщението си тук, то не може да съдържа повече от 60001 букви. 

Големина на шрифта:
Цвят на шрифта

За да качите картинка задължително вземете само кода от полето "Forum Thumbnail" и го копирайте в полето за писане.Настройки:
BBCode е Включен
[img] е Изключен
[flash] е Изключен
[url] е Включено
Усмивките са Изключени
Изключи BBCode
Недей автоматично да правиш URL адреси
Система за предотвратяване на спам
Целта на тази система е да спре автоматизираните роботи, които обикалят из форумите и пускат нежелани съобщения.
Отговорете правилно за да докажете, че сте човек: Искате да пишете във форума на кой град?
   

Преглед на тема - Како ни донесе промяната?
Автор Съобщение
  Заглавие:  Re: Како ни донесе промяната?  Отговори с цитат
Леле какви щуротии и грешни интерпретации на резултати прочетох!:)

Барбусе, кротни се , бре човеко! Не виждаш ли, че броят на заболелите пада, че намаляват и починалите / за които не е много сигурно, че са починали точно от/с модерната болест/, че намалява броя на хората в интензивните и т.н...

Пак ти казвам- не може да живеем в страх! Не можем!
Можем да вземаме предпазни мерки, да сме отговорни и да правим изборите си без да застрашаваме другите!:)

Много мерки се взеха през последните години, някои добри, други безсмислени и грешни, но не всеки има топки да решава в полза на обществото. Човеци загинаха, бизнеси се сринаха, безработицата драстично се качи и се научихме да живеем с подаяния.
Да не говорим за откровената пропаганда и всяване на страх чрез 'медиите'. Отврат!
Даже не разбирам защо се карате:)
Мнение Публикувано на: 14 Дек 2021 14:14
  Заглавие:  Re: Како ни донесе промяната?  Отговори с цитат
barbus написа:
не са взети никакви мерки до сега. Добиване на имунитет става известна време след втората ваксинация.

Ще отговоря само на това, понеже само вирус Ви е в главата. Да кажеш, че трета година не са взети никакви мерки е все едно да кажа, че от три години сте били със заровена глава. Маските не са ли някакви мерки? Шалове и шлемове в началото. Карантинирането на пристигащи в страната или на изследвани хора, в които са намерени следи от тоя вирус? Издирването на контактни лица пак ли е невзета мярка?
Мнение Публикувано на: 08 Дек 2021 17:01
  Заглавие:  Re: Како ни донесе промяната?  Отговори с цитат
Двеста двайсет и един починали за денонощие от корона Витус. В резултат на некомпетентно издаване на зелен сертификат след първа ваксина? Политиците управляват икономиката както и всички дейности в държавата. Магистралата бе спряна през лятото когато се строеше.
Такива всезнайковци като теб които до вчера омаловажаваха и се подиграваха с корона вируса и ваксинирането, доведе до сегашната безпрецедентна трагедия у нас. Починалите надхвърлиха 200 човека и положението няма как да се подобри защото не са взети никакви мерки до сега. Добиване на имунитет става известна време след втората ваксинация. Задава се много по заразна мутация и нямаме време да реагираме.
Когато вдигаш хората на бунт срещу всички институции даже и конституцията, и модела на управление разрошваш всичко в името на промяната, какви са последствията? Енергията на хората се насочва да се руши а не строи.. Вече 6 месеци не може да състави правителство камо ли да управлява. Вече сме в национална вътрешна и външнополитическа криза.

-- 30 Ное 2021 11:28 --

С настоящият видеоклип изразявам недоволството си от промяната водеща ни към национална криза.
Мнение Публикувано на: 30 Ное 2021 10:18
  Заглавие:  Re: Како ни донесе промяната?  Отговори с цитат
В България политиката постоянно се променя. Ту са комунистите, водени от любимия Ви диктатор "бай Тошо", ту са десни, водени от един ром и после от "бате Бойко". Сега са някакви трети, млади. Промяната още не е дошла, че да мислим какво ни донесе. Няколкото месеца без нормално правителство може да са забавлили или спрели текущите дейности, но кой строи магистрала през зимата? Или пък как политиците могат да повлияят на цената на коя да е стока, продавана в страната? Изключвам Ма(га)решки, който контролираше някои цени.
Мнение Публикувано на: 29 Ное 2021 17:24
  Заглавие:  Re: Како ни донесе промяната?  Отговори с цитат
Трябва ли да излизаме от траура когато всекидневно умират 100 -150 човека? За управляващите описвайки розова ситуация, без да предприемат никакви мерки всичко е ОК. По колко трябва да умират всекидневно за да осъзнаем че нищо не ни е наред?
Как можем да говорим за укрепване на държавността а да нарушаваме конституцията като искаме да свалим главният прокурор. Такива нарушения не са правени до сега от нито едно правителство и Президент. И каква е причината за смяна на гл. прокурор. Да не би опита му да разследва подчинените на Президента? Има ли нещо от което се страхува? :BB07.gif

-- 26 Ное 2021 9:06 --

Време е да приемем изборните резултати за даденост, това са фактите. Сега трябва с общи усилия да продължим напред, без значение кой крив кой прав. Времето най точно ще избистри ситуацията и резултатите от промяната. Така че нека изчакаме и нещата ще се изяснят.
И така най важното за нас е очакването ни за стабилно правителство. Каквото и да е то трябва да го подкрепим и да спазваме законите и задълженията си. Президента да не се намесва в работата му. Да престане с исканията за сяна на гл. прокурор и промяна на Конституцията. Конституцията и правилата са за да се спазват и Президента е дал клетва да ги спазва, а не да ги променя. Няма как да очакваме стабилно правителство ако всички нарушаваме закона и правилата. Без дисциплина смирение и труд нищо няма да постигнем. Президентската институция е огледалото ни пред света. Едно кихване на президента води до вътрешни и външни бури. Затова той има съветници и цяла администрация да го съветват. Както се казва мъдрият човек се учи от всички, глупака всичко знае. Пожелавам му мъдро упражняване за отговорната му работа поставена му от всички нас. Ние сме с него и вярвам че няма да ни поведе, всичко е в неговите ръце.
Управлението на държавата е много сложен процес и се изисква природна дарба, това не се учи никъде. За да успеем нека ценим хората по делата им и приноса и за общото благо, като се абстрахираме от всякакви емоции и лични облаги. Бог да ни е на помощ. :D
Мнение Публикувано на: 25 Ное 2021 8:17
  Заглавие:  Re: Како ни донесе промяната?  Отговори с цитат
От 10 на 40 милиарда външен дълг,това ни донесе 32 години капитализъм.
Мнение Публикувано на: 24 Ное 2021 18:46
  Заглавие:  Како ни донесе промяната?  Отговори с цитат
И така нека споделим за промените настъпили след вдигнатият юмрук на президента повел народа против партиите, конституцията и модела на управление.
Първото нещо за което много съжалявам е спирането на магистрала Хемус. Това беше важна артерия с която трябваше да излезем на картата на Европа да привлечем чужди инвеститори и да живнем както южна България.
Повишаване цените на горивата. Обяснението на временното правителство на Радев , е че горивата поскъпват в световен мащаб. Но защо цените в С.Македония са на половина от нашите, което принуди шофьора на автобуса да кара пълен багажник туби с гориво?
Ваксините против Корона вируса бяха уредени от Бойко, но ваксинацията беше провалена. Повечето лекари саботираха имунизацията. Много мой познати отишли да са ваксинират са разубедени да не го правят, или са ги съветвали да не бързат още. По интернет фалшивите новини се ширеха на воля докато единствената работа на правителството бе да сменя кадрите и прави инспекции.

-- 24 Ное 2021 17:36 --

Щях да забравя една малка подробност външната политика. И така президента по време на изборната кампания успя да влоши отношенията ни с република Турция, Украйна, ЕС и САЩ. :B9.gif
Мнение Публикувано на: 24 Ное 2021 9:25

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Май 2022 12:23


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2011 и т.н. phpBB Group
Style based on FI Subice by phpBBservice.nl │ град Шумен │ Блог
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов │ Редактирано за Форума на ШуменОбяви Шумен
Съдържанието на мненията във форума, с изключение на цитатите от външни източници, е лицензирано под Creative Commons Attribution.
Използването на мненията за комерсиални или некомерсиални цели е разрешено само с хиперлинк към форума и изричното позоваване на източника.
Отговорност за мненията във форума носят само и единствено техните автори.