Тук е от: 24 Юли 2008 21:28 Мнения: 218 Местоположение: Шумен сити
За мен винаги Петък 13-ти е много хубав ден.Това, че нещо лошо се случва на някой не е от самият ден, а от това, че като се събуди си казва "офф днес е петък 13ти какво ли лошо ще ми се случи" и разбирасе - щом си с такава нагласа лошото ти се случва. Дано ме разбрахте какво иксам да кажа.
Статистиката показва, че всички хора умират на този ден, а гробарите се подхлъзват и свършват и те. Никой не се ражда, никой не се влюбва, никой не прави секс, никой не яде, а ако яде - яде отрова. Всичко е кофти. Гледам и слънцето свети някак зловещо и като си спомня онези пухкави чернички облачета вчера, нещо ми стисва гърлото..
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4636 Местоположение: Шумен
Пра баба ми днес навърши 90 години! Ден като ден !
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Тук е от: 05 Ное 2009 22:52 Мнения: 101 Местоположение: Шумен
Айде и з да уважа темата преди да е станало 14 . И аз бих казала ден като ден ,съвсем обикновен е малко вертовит и ми разроши гривата ,но и студеничък ,За тва се стоплих с 2 чаши вино и сега крачката ми са топли като пещт.