Тук е от: 08 Ное 2011 21:06 Мнения: 1327 Местоположение: MonkeyLand
(автор на темата)
Мило мое Дневниче, аз съм една малка принцеса и умирам от желания да споделям красивия си живот с някого или с нещо. Няколко пъти бях пренебрегната от придворните господа и госпожи, затова реших да си направя собствено онлайн дневниче. Сега аз и моите приятели-принцеси и принцове ще може свободно да споделяме как е минал денят ни, да се оплакваме, да се жалваме и да се съветваме както ние си знаем. За всички други неразбрани хора от нашето Шуменско царство- добре дошли, да споделите, просто ей така най-обикновени нещица от царуването Ви, а ние с широка усмивка, бонбони и чай от ябълка+канела, ще ви изслушаме и помогнем, в случай, че имате нужда.Също така, може просто да се посмеем заедно.Хохо! Обичам Ви, обичайте се и Вие.
_________________ freddeegreen.wordpress.com/ И аз не съм нищо друго освен една малка буква в необятната дума - Свобода!
Последна промяна F-ck Monkeys на 03 Яну 2012 12:55, променена общо 1 път
Привет от Покахонтааааас! Време беше да се създаде такава тема, в която никой няма да ни мъмри какво си пишем и защо описваме целия си ден без срам... Придворни, съветници, слуги и велможи, добре дошли! Мнението ви е желано, усмивката на лицето също.. Потривам ръчички и не знам откъде да започна, да описвам денят си ли, или да продължавам да пиша врели-некипели. Надявам се темата да ви харесва и просто да си пишете каквото ви душа поиска (но обидите не са желателни)
_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...
(автор на темата)
Леле, в този хубав слънчев ден, с Франциско ще ходим на рожден ден. Леко се вълнувам, защото предполагам ще си хапнем пици, току виж е и друго. Обаче проблема е, че още нямаме подарък. Всичко само защото Франциско се конти за срещата, а аз- чорлавата още вися и се радвам на темата си. Ех, какъв кеф. Искам да поясня, че темата е от мен и Франциско, ама тя си чакаше бойлера, затова аз създадох темата.
МАЙМУНИ-ПРИНЦЕСИ!
_________________ freddeegreen.wordpress.com/ И аз не съм нищо друго освен една малка буква в необятната дума - Свобода!
Ахххх, твоята Франциско се наконти, ама още е по голо дупе без долни гащи и се чуди как да се облече. Закъсняваме, подарък нямаме, а мацката след 52 минути ни очаква да сме при нея радостни и засмени. Думи нямам, думииии !! Дочаках топлата вода, измих си косата и се ядосах че се накъдри. Сега съм с четка в ръка и я реша, това ми се струва непосилна задача... Гримирах се като ПРИНЦЕСА, пръснах си 2-3 пъти парфюм и съм готова за купон ! Ах, благодаря че направи темата, Мънки... страшно много !
_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...
(автор на темата)
Тъкмо пуснах една хубава песничка и си изправям косата. Добре, че пресата бързо загрява. Ето и аз се обличам, слагам Гучи за силен аромат и тръгваме, че имам непосилна задача за 45 минути...
Моята коса още капе, цялата се намокрих. Приготвям си чантата и хвърчиме. Пиши като тръгваш, че да знам и аз...