Има нужда Шумен от освежаване откъм магазини и мисля, че точно един МОЛ ще го стори Магазини, като Ню Йоркър , Кенвело и т.н ще бъдат доста вървежни според мен / не че винаги има читави неща/
Тук е от: 05 Сеп 2009 10:43 Мнения: 4997 (автор на темата)
Във 21 век Пазара значи много общо понятие,ти и аз сме също пазара, село драгоево също е пазар за някого.Иначе най лесно ми се вижда Херсонката да я направят.
Като видях, че миналото лято мястото, определено за МОЛ си пустееше и никой не започваше да прави по него нищо, колкото и да се опитвах да забележа някакви наченки на строителна дейност, ми стана ясно че МОЛ няма да има. Както нямаше и тролейбуси и зимна ледена пързалка, и спортна зала и какво ли още не...Една Монтана има МОЛ, но Шумен разбира се не. Един Сливен има лифт, но Шумен до платото разбира се не. Защо ли се учудвам, че в Бремен строят нови трамвайни линии, и постоянно откриват нови такива действащи.
Тук е от: 08 Яну 2007 5:10 Мнения: 1141 Местоположение: Гр.Шумен
http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=547266 Търговище с какво залужава мол а Шумен не? Между другото тия плаза центърс да вземат да продадават терена на някоя фирма която има потенциал да построи нещо такова.
Тук е от: 27 Фев 2009 15:30 Мнения: 87 Местоположение: On the other side
"Търговище с какво залужава мол а Шумен не?" Първо, мисля че този търговски парк ще го строят не само за Търговище - за това са избрали и такъв терен. За тяхно щастие, пътят свързащ София и Варна минава непосредствено до града (а като се има в предвид темпа на магистралното строителство, още дълги години ще минава от там). От своя страна, Шумен е на "цели" 5 км. от този път и терените там вече са добре застроени с всякакъв вид "ресторанти". Второ, ако вземем в предвид и факта, че в Търговище има повече действащи предприятия (две от които могат да се нарекат гиганти, непознати по нашия край) и относително развит среден бизнес - какви други обяснения ни трябват...?
_________________ Престани да ми пикаеш по обувките и да ми разправяш, че вали!
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4575 Местоположение: Шумен
МОЛ надали ще има в близките 10 години в шумен.