Тук е от: 12 Сеп 2008 10:46 Мнения: 2712 (автор на темата)
Как мислите възможно ли е да прекарате цял живот/или остатъка от живота си/само с един единствен партньор без никога, ама наистина никога да му изневерите?
Тук е от: 27 Юни 2008 15:54 Мнения: 1808 Местоположение: Морей
Аааа, ако е за оправдание, трябва друг подход. Ски ся, пич... Типът съжителство между мъжа и жената зависи от типа култура в дадено общество. В българското общество, което е наследник на културата от гръко-римски тип, е установена моногамия. Полигамията знаем де се шири. В някои райони на Индия има полиандрия. Кат са позамисля (само за малко де), не е зле да имам няколко мъже, ама ако са замисля повече, те щом са си събрали пари да си купят общо една жена, значи са бедни, не ми тряат таквиз... Тцъ, ни стаа. Абе добра си ни е културата... Който не го кефи и иска да е иначе - кеф му арабските страни, кеф му Индия. По света има място за почитателите на всички типове култури.
Е те тфа кажи на мацката, ама глей да си поне на един ритник разстояние!
Тук е от: 03 Юли 2007 18:17 Мнения: 667 Местоположение: Shumen
Моногамията води към ентропия, хаос, неопределеност. Никое живо същество не се стреми към това. Значи, можеш да си правиш физическия секс с един човек, но виртуалния (този на общуването, информацията)- с много и разлини други хора. С мъже и жени.
_________________ LIFE is the most exciting thing!
Тук е от: 06 Юни 2008 1:30 Мнения: 2326 Местоположение: The Challenger Deep
Verda написа:
Значи, можеш да си правиш физическия секс с един човек, но виртуалния (този на общуването, информацията)- с много и разлини други хора. С мъже и жени.
За теб всяко общуване секс ли е? Излиза, че форумът е едно голямо групово...
Ех, Верда, ще си умра с отворени очи да прочета един твой пост, написан на простичък език, не опитващ се да цитира разни сайтове или учебниците, които четеш в момента. Приземи се малко, моля те!
_________________ Някои мислят с гъза си и после се учудват, че не харесват продукта на мисълта им.
Тук е от: 03 Юли 2007 18:17 Мнения: 667 Местоположение: Shumen
Стига, не е 10 клас. Може да се прави, но едва ли е. Но дори и да е така, това не пречи човека да има мнение по въпроса. То аз като съм малко над него да не мислиш, че го зная от опит. Майтапче. Просто експериментирам, така че мнението ми никога не е окочателно.
_________________ LIFE is the most exciting thing!
Тук е от: 09 Яну 2007 2:16 Мнения: 1845 Местоположение: Valhalla
Много неща са възможни. Ако човек се чувства комфортно във връзката си, може и да има само един партньор,та дори и двамата да са полигамни. Може и да не се почувства комфортно и в множество други връзки. Всичко губи смисъл, ако нещата са ОК, а нещо отвън е привлякло неговата душевност и сексуалност. Кое е добро, лошо, правилно и неправилно.... Колкото арбитри, толкова и присъди Нещата в живота са свързани с много търсения, проби, разминавания. Конкретно по темата - Възможна е. Не е някакъв феномен.
_________________ Изработка на сайт -Часовници онлайн --- Рок и метъл в нета --- etcaptor.com ------ watchesbg.net ---------- freenetlife.com